Robi19735 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Witam wszystkich i melduje sie na forum :buttrock: :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anis Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Cze Robercik !!! Zawsze to raźniej śmigać z Chełma z bratnią duszą do LSM-owiczów !! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidP Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Witam i również zgłaszam gotowość. :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Witam! To moj pierwszy post na tym forum, chcialem wiec sie przywitac :icon_biggrin: Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na drodze! Robert [Robcio] :lalag: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 siemka Robciu, w końcu się zalogowałeś :wink: lewa w górze :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Witam! To moj pierwszy post na tym forum, chcialem wiec sie przywitac :icon_biggrin: Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na drodze! Robert [Robcio] :lalag: Witam na forum ;] Widzę że już panel rejestracyjny działa prawidłowo :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTIMAX1 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Ja również pierwszy raz na forum - witam wszystkich. Lublin centrum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qsa Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Ja również pierwszy raz na forum - witam wszystkich. Lublin centrum. witam imiennika rowniez z centrum :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nypel Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Witam !!! to moj pierwszy post na forum i mam nadzieje ze nie ostatnio ... od dzisiaj jestem pelno prawnym uzytkownikiem gsx a i z kolegami z lublina mam nadzieje ze wspolpraca bedzie sie elgancko ukladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron666 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Witam wszystkich miłośników dwóch kółek z Lublina i okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Witam wszystkich miłośników dwóch kółek z Lublina i okolic. Witam! Widze, ze w koncu sie zalogowales... ale jak dla mnie to niewlasciwy wyraz umiesciles w forumowej nazwie :icon_razz: 3m sie Rumun! :icon_mrgreen: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrMSC Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Witam serdecznie wszystkich lubelskich motocyklistów i do zobaczenia na drogach. A tak poza witaniem to poszukuję Enduro 125 pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlo.S Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Witam Wszystkich Motocyklistów .. :icon_mrgreen: Pochodzę ze Spiczyna to koło trasy Lublin-Łęczna za Łuszczowem Pozdrawiam Wszystkich I Do Zobaczenia Na Trasach :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 :icon_arrow: Opole Lubelskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koloztrz Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Chwała wszystkim motocyklistom :notworthy: ja z okolic Lubartowa :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi