astra115 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Mikołaj - poczekaj ja na zlot w (o ile będzie) Ostrowie albo Firleju przywiozę dziewczynę dzianą na moto :D taka fajna dziewucha że talala ;D a i ja także witam nową motórzystkę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost_lbn Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 siema wszystkim, melduje się z Lublina :D śmigam ciemnogranatową ETZ 251 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnR80 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Jakiego jest koloru twój Rt 80 ?? czy nie przypadkiem siwo-podobny ?? Moja "BABCIA" jest ciemno-czarna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra115 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Ghost-Lbn wkońcu Magic mogłeś sie zarejestrować na to forum :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost_lbn Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 astra115 trzeba było to się zarejestrowałem :P a że stare konto z nazwą Magic gdzieś znikło to musiałem inną dać xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miecu Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 witam rowniez sie melduje ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał.89 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Ja też :buttrock: z okolic Biłgoraja jestem :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 kurcze coraz więcej osób przybywa, oby tak dalej Powitać powitalnie osoby powitywane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
momi89 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 hej :) ja tez sie melduje :) Lublin :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi125 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 no to i ja- Zamość wita! :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?acho Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 To i ja się dopiszę :biggrin: Opole Lubelskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikita Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Witam wszystkich motomaniaków. Melduje się z okolic Białej Podlaskiej. Teraz trochę odbiegnę od tematu: proszę dajcie namiary na jakiś konkretny serwis motocyklowy w okolicy Białej Podlaskiej, muszę swojego Zephyrka oddać na przgląd, a do Lublina mam kwałek drogi, może coś ciekawego znajdzie się bliżęj, jeśli nie, to będę miał okazję motorkiem Lublin odwiedzić. Pozdrawiam i z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 (edytowane) Jeśli byś się wybierał do Lublina ze sprzętem to gorąco polecam serwis motocyklowy na ulicy nałęczowskiej znajdujący się na terenie galerii parada. Mają tam też autoryzowany serwis polarisa bo jest tam też salon tej marki. Wiem jakie maja tam podejście to maszyn które naprawiają a w szczególności główny mechanik. Pracowałem tam razem z nimi przez wakacje i dużo się od nich nauczyłem i osobiście bez chwili wachania powierzyłbym im swój motocykl gdy bym miał go zostawić w jakimś serwisie. Naprawią wszystko, od quadów 50-tek do R1 i wiele wiele więcej. Jeśli ludzie przywożą do typa prywatnie motocykle do naprawy z daleka to jego praca musi być coś wart, a z resztą jakiego bym nie miał problemu z motorem on zawsze mi jakoś potrafi pomóc i coś podpowiedzieć jak tam zajdę. Edytowane 24 Stycznia 2009 przez Hipolit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Witajcie , choć ja nie z lubelskiego lecze z lubuskiego to mam takie pytanie , czy ktoś z Was zna faceta który wystawia na allegro motocykle pod nickiem Super-Moto ?? Znalazłem sprzęt który spełnia wszystkie moje oczekiwania (nawet kolor heh) ale średnio mi sie chce gonić przez całą polskę by zobaczyć padakę i głupkowatego handlarzynę który próbuje wcisnąć kit, chodzi mi o tą Hayę http://moto.allegro.pl/item536091372_suzuk...0_hayabusa.html czy jest wśród Was kto mieszka nieopodal ewent oglądał lub mógłby oglądnąć ten sprzęt ?? Sprzęt i papiery gdyż to do 1 rej w PL Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miecu Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 ja mieszkam nieopodal , moge ise po sesji kajtnac jesli chcesz , a ten gosc to ma sklep http://www.supermoto.lublin.pl/ jak cos to pisz na gg 1155868 chetnie pomoge ale za jakis tydzien dwa po sesji :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi