Merh Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 zdjecia z bałtowa i innych imprez są w mojej sygnaturze.sygnatura to dwie czesci. po "..." są moje foty ;P klikajcie i patrzajcie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Kilka filmików (nie tylko Bałtów) http://pl.youtube.com/results?search_query...oaded&uploaded= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldekgsxr Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Witam wszystkich jak wszyscy to i ja z lubelskiego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteek Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 I ja się przywitam bo do tej pory biernie uczestniczyłem w tym forumie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 :banghead: no to oki to i ja sie WITAMM :icon_mrgreen: :icon_razz: a TO Ja;http://picasaweb.google.pl/Aftys6/ZlotBiGorajRoztocze2008/photo#5222981507679733330 :biggrin: no to oki to i ja sie WITAMM :rolleyes: :buttrock: a TO Ja; http://picasaweb.google.pl/Aftys6/ZlotBiGo...981507679733330 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARUZEL Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 to ja sie pisze chociaz sprzedalem mojego sprzeta kaskaderskiego wtajemniczni wiedza jak cos to nas jest bardzo duzo nie ma co jest mnustwo ale nie kazdy ma czas popisac na forum na ulicach coraz nas wiecej wiec was wszystkich pozdrawiam :) :wink: i szerokości życzę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_speedy_ Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 witam i pozdrawiam forumowicza z mego miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piecyk Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Późno się witam, ale lepiej późno niż wcale.Do zobaczenia na trasie i nie tylko...pozdrawiam Cytuj Pozdrawiam, Daniel PiecychnaSzkolenia motocyklowe w Lublinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitekk Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Witam kolegów , jeszcze ja! pozdrawiam. :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 A jak motocykliści zapatrują się na tegoroczne Chmielaki do Krasnegostawu za 2 tygodnie ,będzie jakaś większa ekipa motocyklami z noclegiem pod namiotem?- czy tak jak to ostatnio bywa coraz częściej i coraz więcej motocyklistów przyjeżdża w puszkach,szkoda że przez ostatnie 2 lata Miasto nie dba o nas nie kosząc trawy na polu namiotowym i że nie pokusiło się o to by zrobić nam jakiś lepszy podjazd pod wał do wyjazdu i drogę dojazdową bo jak tam popada to masakra wyjechać o upiepszeniu w błocie wszystkiego i wszystkich nie wspomne. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Witam, ja planuje w zależności od pogody moto lub auto, ale najprawdopodobniej tylko piątek lub sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Mnie też wypada się przywitać :biggrin: Ale refleks :icon_rolleyes: :wink: Jestem z Lublina, nowicjusz na moto,do tego Baba :biggrin: To pisałam ja --- Joaśka Pozdrawiam --- Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Piecyk ty jestes wlascicielem osrodka szkolenia kierowcow "klasa"? Pracowales moze wczesniej w Amigo :biggrin: ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piecyk Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Piecyk ty jestes wlascicielem osrodka szkolenia kierowcow "klasa"? Pracowales moze wczesniej w Amigo :biggrin: ?? Wszystko się zgadza :lalag: Pozdrawiam serdecznie byłego kursanta :notworthy: Cytuj Pozdrawiam, Daniel PiecychnaSzkolenia motocyklowe w Lublinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gazda Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 no i jeszcze ja gazda z lubartowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi