Skocz do zawartości

jestem w kropce...pomóżcie mi...

Rekomendowane odpowiedzi

A moim brak mocy...

Za tą kasę do turystyki brałbym ZZR 600.

Wiadomo, SevenFifty jest przepiękna ale nie ma się za czym schować. Oki, są szyby ale na pewno nie dadzą tyle co pełna owiewka.

Młody chłopak jesteś to i odkręcić będziesz chciał czasami a takie 100KM w ZZR potrafi wiele.

Polecam i powodzenia

Zygzaczki sa faaaajne ale za ta kase to kupi jakiegos zjechanego staruszka.... odradzam. Jeśli ZZRka to młodego, z małym przebiegiem i z pewnych zródeł

Za taką kase polecam Honde 500 lub 750 w zależności od twoich oczekiwań

Ps: cb500 ....słaba ;)

• 2 tygodnie później...

Witam.

Ja ujeżdżam Sevenfifty od prawie roku i jestem z niej bardzo zadowolony. Jest to mój pierwszy japoński motocykl. Na początku troche mnie przerażał z racji swoich gabarytów (mam 173 cm wzrostu i 66 kg wagi) ale okazł sie bardo poręcznym motocyklem w jeździe codziennej i w turystyce. Mi osobiście podobały sie nakedy i dla tego go kupiłem. Jest to sprawdzona i bardzo wytrzymała konstrukcja niesprawiająca żadnych kłopotów podecas eksploatacji.

Silnik jest bardzo żywotny i oszczędny. W trasie przy prędkości do 110 km/h spalanie schodzi nawet poniżej 5l.

Polecam

Czołem. To jest ból faktycznie , myśle że jedynym rozwiązaniem jest cierpliwe szukanie a przede wszystkim jazdy próbne bo dorych motorów jest cała masa a każdy ma swoje preferencje - jeden woli wygodnie posiedzieć , drugi odkręcić trzeci jeszcze co innego.Na pewno musisz mieć 100% przekonanie , że tego właśnie moto chcesz bo inaczej po roku czeka cie ta sama operacja.

Też stoje przed takim dylematem ale szukam coś ponad 1000 i raczej nakeda. Pozdro.