lukasz-aprilia Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Szok - przed chwila jechalem w kurtce i zmarzlem. Pozamykalem wywietrzniki i dziekowalem, ze przytomnosc nakazala wziac jednak ze soba rekawice. Jeszcze kilka stopni w dol i wroce do spodni i butow motocyklowych :biggrin: (przynajmniej do najblizszego wtorku - czyli przewidywanego powrotu upalow). PS> w TV slyszalem ciekawa wypowiedz: w weekend ludzie odpoczna od upalow, ale rekordy ciepla tegorocznego lata jeszcze przed nami :clap: . Jak bedzie jeszcze cieplej niz w ostatnie dni to chyba w meskich stringach zaczne jezdzic... :biggrin: Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mary Lou Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 PS> w TV slyszalem ciekawa wypowiedz: w weekend ludzie odpoczna od upalow, ale rekordy ciepla tegorocznego lata jeszcze przed nami :biggrin: . Jak bedzie jeszcze cieplej niz w ostatnie dni to chyba w meskich stringach zaczne jezdzic... :biggrin: no to wszystkich pocieszyles :clap: :icon_evil: zwlaszcza tymi stringami :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Jak bedzie jeszcze cieplej niz w ostatnie dni to chyba w meskich stringach zaczne jezdzic... Mam nadzieję że koleżanki pójdą w Twoje ślady... :biggrin: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mary Lou Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Mam nadzieję że koleżanki pójdą w Twoje ślady... :biggrin: Jednak mysle ze w meskim wydaniu wzbudzilo by to wieksze zainteresowanie. Niektore panie juz teraz praktycznie chodza w samych stringach. Mysle, ze to juz zadna nowosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Niektore panie juz teraz praktycznie chodza w samych stringach. Mysle, ze to juz zadna nowosc. No i co z tego że nie nowość... :biggrin: Ale zawsze fajnie popatrzeć :biggrin: Poza tym mówiłem o jeździe na motocyklu a nie o chodzeniu... Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mary Lou Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) No i co z tego że nie nowość... :icon_evil: Ale zawsze fajnie popatrzeć :biggrin: Poza tym mówiłem o jeździe na motocyklu a nie o chodzeniu... ja tez :biggrin: :clap: w sumie u niektorych to nie ma roznicy (to tak apropo stroju na moto dla pan w tym temacie :biggrin: ) Edytowane 15 Lipca 2006 przez Mary Lou Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi