Zgrywus Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) Prosze o pomoc , nie mogę nigdzie zdobyć uszczelek pod głowice i cylindry do VS 700 intruder r 1987 moze ma ktoś w swoich zapasach lub inne namiary bardzo prosze o kontakt - sprawa bardzo pilna ... Edytowane 11 Lipca 2006 przez Zgrywus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Uszczelki do VS700 zamawiałem na Targowej w wawie, ale wtedy jeszcze byli dealerem Suzuki. Para pod głowice kosztowała 250 zł (125 zł szt.) Inni dealerzy też powinni sciągnąć je bez poblemów. W Larssonie kpl. wszystkich uszczelek do 750-tki kosztuje 370 zł. Nie mają uszczelek do 700 tki, ale...być może uszczelki z 750-tki pasują do 700-tki (ta sama średnica cylindra) - warto zapytać u jakiegoś kompetentnego dealera (numery na fiszkach). Powodzenia. Aha, niektórzy zastępują uszczelki pod głowicą pastą uszczelniającą. Może ktoś się wypowie na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywus Opublikowano 11 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) Dziekuje Ci Marku za szybka odp..., oczywiscie masz rację, po licznych tel. dowiedziałem sie ze jedynym ratunkiem jest kpl. od 750 ale ... znalazłem zakład, który dorabia takie uszczelki na podstawie głowicy i cylindra, potrzeba poprostu im to dostarczyc na miejsce. Cena jest śmieszna bo policzyli mi 35 zł za uszcz pod głowice i 19 zł za uszcz pod cylinder /oczywiście cena za sztukę/. Jutro odbieram - wiec szybko to dorabiają. Dla zainteresowanych : zakład mieści sie w Lublinie na skrzyzowaniu ulic Rusałki i Dolnej, ewentualnie jak by ktos potrzebował mam ich tel ... pozdrawiam wszystkich Edytowane 11 Lipca 2006 przez Zgrywus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Zakład zajmujący sie dorabianiem uszczelek napewno o tym wie ale bardzo ważna jest grubośc uszczelki pod głowicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi