zapek Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 witamzapraszam na troszkę odmłodzoną stronę www.zapek.prv.pl.w dziale ZAPEK na samym koncu kilka najaktualniejszych zdjęć zapka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niemand Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 :) ;) :banghead: Tak z ciekawwosci .Jaki jest dostep do czesci (m.in silnik)- bo tez przymierzam sie do budowy SAM-aPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapek Opublikowano 11 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) a jak u ciebie z wiedzą techniczną??? bo to jest kupa robotyjesli chodzi o silnik to części puki co są.pozdrawaim Edytowane 11 Lipca 2006 przez zapek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Ja pierdziele... kupa roboty :flesje: :) ;) A jak to jeździ :) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosiu Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Kurcze Zapek!!! jesteś The Best jak wszyscy którzy potrafia budować takie cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Wcześniejsza wersja Zapka (4 wydechy dragpipes) bardziej mi się podobała. Ale i tak Cię podziwiam :flesje: . tylko czy da radę tym jeździć tak jak "normalnym" motocyklem? Powiedzmy wybrac się w trasę 2000 km na kilka dni bez obawy, że coś wybuchnie? P.S. Ile kosztował, ile pali i ile wyciąga? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niemand Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 a jak u ciebie z wiedzą techniczną??? bo to jest kupa robotyjesli chodzi o silnik to części puki co są.pozdrawaimKilka pojazdów juz skleciłem (trike , terenowki i takie tam... :) )Warsztatowo tez nie moge nazekac. Od pewnego czasu znowu mnie korci ale .......zona nie pozwala :) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapek Opublikowano 11 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Kilka pojazdów juz skleciłem (trike , terenowki i takie tam... :) )Warsztatowo tez nie moge nazekac. Od pewnego czasu znowu mnie korci ale .......zona nie pozwala ;) :)no to pogratulować :flesje: części silnikowe są tylko trzeba ich szukać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spnk Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 ;) :flesje: ;) Genialny Zapek :biggrin: Mam pytanko - tak poza tematem - z tego co widzę na fotkach, to to jest hardtail. Da się na tym latać po polskich drogach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 No witam kolege po dluzszej nieobecnosci na forum ;) kolo z dyfrem sprzezone robie foty i przesylam na priv :flesje: POZDRO ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapek Opublikowano 12 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 ;) :flesje: ;) Genialny Zapek :biggrin: Mam pytanko - tak poza tematem - z tego co widzę na fotkach, to to jest hardtail. Da się na tym latać po polskich drogach ??puki co po przejechaniu prawie 200km jednego dnia chciałem więcej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywus Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 .. widziałem na zywca ta piekną maszyne - chyle czołka, szkoda ze nie udało nam sie zegrac z wypadzikiem na zlocik do Biłgoraja szukałem was acz bezskutecznie :biggrin: pozdrawiam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapek Opublikowano 15 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 a no własnie sobie wrocilismy :biggrin:, troche mokro i troche tylek zmarzł ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi