rusty Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 A W DNIU DZISIEJSZYM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NASZYM WSZYSTKIM PANIA W DNIU ICH SWIETAOCZYWISCIE ZYCZY JACEK Panie serdecznie dziekuja!!! buzka Rusty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 A W DNIU DZISIEJSZYM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NASZYM WSZYSTKIM PANIA W DNIU ICH SWIETAOCZYWISCIE ZYCZY JACEK Panie serdecznie dziekuja!!! buzka Rusty :lalag:PROSZE :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 a co tu sie dzieje ze sie nic nie dzieje,jak mnie nie ma to juz nuda czy co? :notworthy: bo ja teraz juz jestem tu i tam http://simen.beep.pl/moto/news.phppozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusty Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 a co tu sie dzieje ze sie nic nie dzieje,jak mnie nie ma to juz nuda czy co? :) bo ja teraz juz jestem tu i tam http://simen.beep.pl/moto/news.phppozdrawiam No wlasnie co tu taki spokoj???????? sezon sie rozpoczyna!!! Rusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 23 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 (edytowane) No wlasnie co tu taki spokoj???????? sezon sie rozpoczyna!!! Rusty to jest propozycja!wyjazd z wałow CHROBREGO o 10,30 do Gryfichttp://motocyklistazachodniopomorski.pl/fo...d=295#post_2926 Edytowane 23 Marca 2007 przez generał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusty Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 to jest propozycja!wyjazd z wałow CHROBREGO o 10,30 do Gryfichttp://motocyklistazachodniopomorski.pl/fo...d=295#post_2926 Do kitu dla mnie....w tej Danii to gwizdze jak w kieleckim.... :P Rusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Do kitu dla mnie....w tej Danii to gwizdze jak w kieleckim.... :banghead: Rusty a co tam niech gwizdze byle by konik jezdził, :lalag: juz za chwileczke ,juz za momencik RUSTY konik bedzie sie krecic :crossy: bedzie sie krecic motorek z pania i wszystkich geby juz rozesmiane :crossy: pozdrawiam i do zobaczyska my dzis polatalismy do GRYFIC i z powrotem-było superowo,pogoda swietna a atmosferka jeszcze lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusty Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 a co tam niech gwizdze byle by konik jezdził, :crossy: juz za chwileczke ,juz za momencik RUSTY konik bedzie sie krecic :banghead: bedzie sie krecic motorek z pania i wszystkich geby juz rozesmiane :crossy: pozdrawiam i do zobaczyska my dzis polatalismy do GRYFIC i z powrotem-było superowo,pogoda swietna a atmosferka jeszcze lepsza Byle jak najszybcie bo juz nie wyrabiam!!! Fajnie macie!!! ja to chyba dopiero sie wybiore w Maju..ale jeszcze zobaczymy...moze cos wymysle! Buzka Rusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Byle jak najszybcie bo juz nie wyrabiam!!! Fajnie macie!!! ja to chyba dopiero sie wybiore w Maju..ale jeszcze zobaczymy...moze cos wymysle! Buzka Rusty to koluniu czekamy na CIEBIE :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusty Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 to koluniu czekamy na CIEBIE :D :icon_mrgreen: :lapad: :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 27 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 (edytowane) TAKIE MAłE INFOhttp://motocyklistazachodniopomorski.pl/fo...=324&pid=#post_ a tu drugie dla zainteresowanych droga dalej niz 100km od Szczecinahttp://www.amazons.pl/news.php Edytowane 27 Marca 2007 przez generał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 (edytowane) juz od poniedziałku rusza nowy serwis moto i moto komis zapowiada sie zadowalajacohttp://www.moto-klinika.pl/kontakt.html14kwietnia organizuja zlot! KONGRES POLSKICH KLUBÓW MOTOCYKLOWYCH - wiosna 2007 W dniach 20-22 kwietnia 2007 odbędzie sięKongres Polskich Klubów Motocyklowychpołączony ze zlotem motocyklowym otwierającymsezon motocyklowy w Polsce. Organizatorzy:KLUB MOTOCYKLOWYBLACK RIDER POLAND MC Adres:Ośrodek Wypoczynkowy WRZOSStęszewko, 62-010 Pobiedziskawylot z Poznania trasą nr 5 na Bydgoszcz Kontakt:Secretary Black Rider MC PolandMŁODY tel. 504 058 666 e-mail: [email protected] President Black Rider MC PolandCAPINO tel. 507 195 352 e-mail: capino"[email protected] Rezerwacja domków:KUNA tel. 601 555 895 e-mail: [email protected] Impreza będzie miała charakter otwarty dla wszystkich zainteresowanych tematyką klubów motocyklowych w Polsce." Ze strony klubów motocyklowych. tu zapodaje info odnosnie zlotu zamiast STEPNICY JUZ MAM WIESCI!!!!!!!miejsce to JAROSZEWKO nad jeziorem-kierunek SWINOUSCIEJEST TAM MIEJSCE NA NAMIOTY,BAR .WC Z PRYSZNICEMtak wiec jak twierdzi własciciel NAPEWNO Stepnica SIE CHOWA termin juz zapodałem 13-15 lipca!!!! bedzie piwko dla zlotowiczy taniej!gril.cos na goraco.muzyka jest w naszych rekach -albo kapele albo PłYTA(SAMI ZADBAMY TAK MAMY)JEST POTRZEBNA POMOC W ZAPLANOWANIU I ORGANIZACJI LOGISTYCZNEJ KONKURSOW I ATRAKCJI ZLOTOWYCHMAMY WOLNA REKE oczywiscie po konsultacji z WłASCICIELEMjakby ktos miał jakies pomysły w organizacji i pomocy to podaje tel.STASIA 502562349KAZDA SUGESTIA I PROPOZYCJA MILE WIDZIANA POWIADOMIC I ZAPODAC WSZYSTKIM ZNAJOMYM (ilu chetnych bedzie????chodzi o koszulki zlotowe) podaje oto adres stronki GDZIE I JAK WYGLADA MIEJSCE OWEGO ZLOTUwww.kapielisko-jama.plmysle ze jest tam przepieknie ale baz nas -NUDA hi hi Edytowane 1 Kwietnia 2007 przez generał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 podaje oto adres stronki GDZIE I JAK WYGLADA MIEJSCE OWEGO ZLOTUwww.kapielisko-jama.plmysle ze jest tam przepieknie ale baz nas -NUDA hi hi JUTRO O 12 Z WAłOW CHROBREGO PRZEJAZDZKA DO JAROSZEWKA W CELU USTALEN I OGNISKA W RAZIE CO TEL 601780470 CZEKAMY DO 12,05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkasik Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 JUTRO O 12 Z WAłOW CHROBREGO PRZEJAZDZKA DO JAROSZEWKA W CELU USTALEN I OGNISKA W RAZIE CO TEL 601780470 CZEKAMY DO 12,05 Hello,witam po długiej przerwieczesc Generalewitam wszystkich znowu coś się bedzie działo..............- mam nadzieje :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 JUZ MAM WIESCI!!!!!!!miejsce to JARSZEWKO nad jeziorem PRZYBIERNOWSKIM-kierunek SWINOUSCIEJEST TAM MIEJSCE NA NAMIOTY,BAR .WC Z PRYSZNICEMtak wiec jak twierdzi własciciel NAPEWNO Stepnica SIE CHOWA termin juz zapodałem 13-15 lipca!!!! bedzie piwko dla zlotowiczy taniej!gril.cos na goraco.muzyka jest w naszych rekach -albo kapele albo PłYTA(SAMI ZADBAMY TAK MAMY)JEST POTRZEBNA POMOC W ZAPLANOWANIU I ORGANIZACJI LOGISTYCZNEJ KONKURSOW I ATRAKCJI ZLOTOWYCHMAMY WOLNA REKE oczywiscie po konsultacji z WłASCICIELEMjakby ktos miał jakies pomysły w organizacji i pomocy to podaje tel.STASIA 502562349 KAZDA SUGESTIA I PROPOZYCJA MILE WIDZIANAPOWIADOMIC I ZAPODAC WSZYSTKIM ZNAJOMYM (ilu chetnych bedzie????chodzi o koszulki zlotowe) o oto pare zdjec i filmiki ze ZLOTU W NIECHORZU1-3 MAJA http://motogaleria.uznam.net.pl/thumbnails...?album=1&page=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi