zezo Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Moze wiecie o co dolega mojej Yamaszce? W czasie normalnej jazdy lub w czasie wyprzedzania motor zaczyna sam schodzić z obrotów do zera tak jakby hamować ( lub przerywa i szarpie motorem) mimo że ja nie ruszam manetką gazu. Dzieje się to przeważnie przy prędkości 90 -130 km/h na 5,6 biegu. Sprawdzane były kody blędów i jest tam niby czysto. Czujnik stopki tez jest dobry. Czy coś z kablami jest popierniczone? Może wy wiecie co jest? :icon_biggrin: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hz10 Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Moze wiecie o co dolega mojej Yamaszce? W czasie normalnej jazdy lub w czasie wyprzedzania motor zaczyna sam schodzić z obrotów do zera tak jakby hamować ( lub przerywa i szarpie motorem) mimo że ja nie ruszam manetką gazu. Dzieje się to przeważnie przy prędkości 90 -130 km/h na 5,6 biegu. Sprawdzane były kody blędów i jest tam niby czysto. Czujnik stopki tez jest dobry. Czy coś z kablami jest popierniczone? Może wy wiecie co jest? :icon_biggrin: Pozdrawiama sprawdzałeś ciśnienie paliwa na listwie wtrykowej?a i kiedy wymieniałeś ostatnio świece? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zezo Opublikowano 7 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 a sprawdzałeś ciśnienie paliwa na listwie wtrykowej?a i kiedy wymieniałeś ostatnio świece?Cisnienia nie sprawdzalem a swiece maja 12 tys. przebiegu przy okresowej wymianie co 10 tys. wg serwisówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 ...może faktycznie problem z prądem... wsumie elektryka w moto nie jest tak strasznie rozbudowana więc posprawdzaj kable , kostki wtyczki , kable WN, i akumlator !! ostatnio kolega miał takie problemy w 954 i okazało se że aku ma naderwana klemę ale równie dobrze może być w środku aku coś nie haloo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi