Mati_Bar Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Polecam zdecydowanie aprilke Rx 125 a to z uwagi na to ze to super sprzęcik dowiesz sie o nim więcej używając opcji szukajPZdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 Ja na przyklad mam exc125 i w dowodzie mam 6kW. Kup sobie odrazu coś takiego, bo z dt125 to szybko ona ci sie znudzi. ja mam 7 KW przy pojemności 250 w 2T :biggrin: :icon_biggrin: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 ja mam 7 KW przy pojemności 250 w 2T :icon_biggrin: :icon_biggrin:To Zarejestruj na motorower :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piq Opublikowano 8 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) Z tego co czytam to wszystko wskazuje na Aprilkę rx 125.. czemu nie, tylko czy to aby nie jest cross? da rade ja zarejestrowac? Czemu nikt nie poleca dt 125? co z nim nie tak? Dzieki wszystkim za odpowiedzi 8) Edytowane 8 Lipca 2006 przez piq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) tylko czy to aby nie jest crossRX to enduro.da rade ja zarejestrowacJak najbardziej,oczywiście mając wszytskie dokumenty potrzebne do zarejstrowania.Czemu nikt nie poleca dt 125? co z nim nie takBo już każdemu się znudziła :biggrin:,przereklamowana :icon_biggrin:,RX posiada o wiele lepsze zawieszenie z przodu USD(UpSideDown),posiada większą moc od Yamahy Dt 125.No ale RX to włoszczyzna :/ :icon_mrgreen::D :icon_biggrin: Edytowane 8 Lipca 2006 przez PomyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piq Opublikowano 8 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 nie no wazne to co jest w dowodzie wpidsane :-) a zeby było tak jak trzeba to idziesz do sklepu motorkowego i prosisz o wystawienie takiego kwitka jako u znawców i podbicie pieczatki, oni policza jakies 50zł potem na jakas okregowa stacjediagnostyczna i znow ten sam manewr :biggrin: a potem do urzedu z plikiem zaswiadczen ze moto ma tylko 11KW :icon_biggrin:Czy jest problem z robieniem takiego manewru? Pomyk:Aha ok.. szkoda tylko widze malo tego modelu jest w "obiegu". :icon_biggrin: Ktory rocznik bym kupił za 6.5k? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi