dr.puniszman Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 witam, wiecie moze gdzie mozna dostac nowy wał do jawy 350cz z 1979 jakos tym regenaracją nie ufam:/ i w jakiej cenie mniej wiecej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker6 Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 czemu nie ufasz. w Poznaniu robią podobno super tyle ze biorą 300 (tyle do Junaka, nie wiem jak inne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesion 26 Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 czemu nie ufasz. w Poznaniu robią podobno super tyle ze biorą 300 (tyle do Junaka, nie wiem jak inne) Poszukaj tutaj :www.impol.prv.plwww.kemot.plwww.wilmat.torun.com.pl Myślę, że coś znajdziesz, powodzenia. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAT Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) Pytałem się w sklepie w Skierniewicach i chcą 300zł za regenację, a 700zł za nowy wał (trzeba zamówić, bo nie mają na stanie). Przyznam szczerze że zastrzelili mnie tymi cenami. Edytowane 11 Lipca 2006 przez KAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAT Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Dlatego doszedłem do wniosku że sam sobie zregeneruje wał :biggrin: Przynajmniej będe wiedział co mam. Już go nawet rozebrałem :biggrin: W poniedziałek wyrusze do warsztatu żeby dotoczyli mi trzpienie ustalające. I tu ważne pytanie: co możecie powiedzieć na temat dostępnych w PL nieJawowskich zestawach korbowodowych? Dobre to jest, czy szukać orginału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 W przypadku korbowodów doradził bym oryginały. Bo jak zapłacisz parę groszy mniej i się za chwile rozsypie a oryginał masz pewniejszy. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAT Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 OK, tylko jest jeszcze taka kwestia czy korbowody i czopy z mojej CZ'84r będą takie same jak w Jawie TS? Bo do starego typu silnika nigdzie nie ma, a w sklepach nie wiedzą czy są takie same. Wydaje mi się że będą pasować. Może ktoś to potwierdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi