willydon Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 sorrki ze dopiro teraz ale przez weekend bylem na zlocie hond shadow w jurze krakowsko-czestochowskiej.potwierdzam chec przybycia. im wiecej nas tym fajniej bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Kurcze no niedobrze, że nam wszyscy nie dopiszą z pierwotnego składu. Na dzień dzisiejszy mamy 6 osób - miejmy nadzieje, że może komuś najdzie ochota na spotkanie :icon_biggrin: Ale i 6 dobre - nie maco nażekać :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Jeszcze dwie takie ekipy i bedzie 666 :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Kurcze no niedobrze, że nam wszyscy nie dopiszą z pierwotnego składu. Na dzień dzisiejszy mamy 6 osób - miejmy nadzieje, że może komuś najdzie ochota na spotkanie :icon_razz: Ale i 6 dobre - nie maco nażekać :icon_razz: wow Swiru hakerze, wlamales sie na moje konto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 18 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Ponieważ jest ograniczona możliwość edycji swoich postów - ja takowa okazuje sę chyba wyczerpałem :icon_razz: Dlatego też newsy :) i plany dojazdu zapodaje wraz z nowym postem: Organizatorce udało się załatwić materace i koce od straży, także nie ma potrzeby zabierać żadnych kocy, kalimat i śpiworów noce są ciepłe a przeciez my będziemy w budynku :icon_razz: Oto mapki dojazdowe: plan pionek: http://www.bikepics.com/pictures/633404/ dojaz do pionek z trasy radom: Moja strona oraz przejazd przez radom dla warszawy (m.in Yogas - sobie zażyczył): za niedługo będzie dostępny :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willydon Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 przejazd przez radom dla warszawy (m.in Yogas - sobie zażyczył): za niedługo będzie dostępny :icon_razz:a co ze spotkaniem w radomiu i wspolnym doturlaniem sie do pionek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 19 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 (edytowane) a co ze spotkaniem w radomiu i wspolnym doturlaniem sie do pionek? Aktualne wstępnie umawiamy się na 19stą przy rondzie warszawskim (pierwsze skrzyżowanie jakie napotkacie wjeżdżając do Radomia), piszę wstępnie ponieważ czekam na odp. od ludzi z Łodzi którzy też w piątek będą jechać :) reszte osób, które w temacie się wypowiadały prosze o kontakt na PW odnośnie tego czy przyjadą i kiedy :icon_razz: Tak jak obiecałem: przejazd przez radom dla warszawy (m.in Yogas - sobie zażyczył): przejazd przez Radom ps. czy wy nie oriętujecie się dlaczego po kilku godzinach od napisania posta znika możliwość jego edycji ?? :icon_razz: Edytowane 19 Lipca 2006 przez swiruradom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sayer Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Ja mam mały problem ze swoim moto :biggrin: ale jeśli uda mi się usunąć usterkę to dołączę do was w sobotę,Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 21 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Ja mam mały problem ze swoim moto :biggrin: ale jeśli uda mi się usunąć usterkę to dołączę do was w sobotę,Pozdrawiam Spoko, z tego co wiem będziemy oczekiwac na kolege MIKLASA z forum do 12stej - potem robimy wyjazd na zwiedzanie. także jak coś to na 12stą postaraj się dotrzeć :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 25 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Proszę was bardzo, zapraszam do oglądania :icon_mrgreen: fotki golombek: fotki fotki świr: fotki moje filmik: .... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Impreza calkiem spoko, gdyby nie ta piekielna wodka w sobote wieczorem :icon_rolleyes: Fajnie, ze mozna bylo dzieciakom sprawic troche frajdy, choc podejzewam, ze wieksza frajde mialy mamusie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tercia Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Impreza calkiem spoko, gdyby nie ta piekielna wodka w sobote wieczorem :icon_rolleyes: Fajnie, ze mozna bylo dzieciakom sprawic troche frajdy, choc podejzewam, ze wieksza frajde mialy mamusie :icon_mrgreen: Witam wszystkichChciałam wszystkim ktorzy sie zjawili serdecznie podziekowac ,spotkanie sie udalo tak jak Miklas pisał sprawiliscie dzieciakom wielka frajde ,oczywiscie nam matkom rowniez.Miklas ciesze sie ,ze moglam Cie poznac jak i pozostalych motocyklisow,jestescie wspaniali i odwazni,pisze tak bo widziałam co potraficie robic z tymi waszymi maszynami,nie wiem czy pamietasz ale ja wlasnie jechałam z Toba i bylam pelna podziwu dla Ciebie ,chodzi mi o te Twoje kaskaderskie numery i oczywiscie ta predkasc.Wszyscy uczestnicy spotkania sa pod wrazeniem a moje dzieci juz mnie prosza o kupno motocykla,zarazili sie od Was.Miklas ,jesli chodzi o sobotni wieczor to zgadzam sie z Toba ,ta piekielna wodka i to chyba,napewno moja wina bo to ja Ci polałam i troche przesadzilam z iloscia,hihihi,ale naprawde było fajnie.-----------jeszcze raz wszystkim DZIEKUJU i POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi