Lorencoo Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Może ktokolwiek posiada namiary na jakiś serwis albo dealera częśći do Gilery!!Proszę o pomoc.Potrzebana mi jest cewka zapłonowa po Gilery 503.Może ktoś posiada te czesc?Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 A próbowałeś google.com ------> "Dealer Gilera"?? Bo mi wyskoczyły 2 adresy na "dzień dobry" dealerów gilery, którzy powinni sprowadzić taki element... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Oto jeden z kontaktów z firmą zamawiającą częsci do Gilery: 0856762890Mam jeszcze drugi, ale muszę poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi