januszek-walker Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Witam. Czy w gs-ie po włączeniu świateł ma jednocześnie świecic żarówka główna i postojowa??? (mam dość słabe światło i odnosze wrażenie że jest żółte a odblask w środku wymieniłem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filon89 Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 owszem w każdym pojeździe świecą się równocześnie obie te żarówki jeśli masz słabe światło pomyśl nad żarówką o większej mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Wymieniłem na Philipsa coś tam krypton czy jakoś....światło bardzo zimne polecam ...tylko koszt cholerny bo 45 zeta za samo drogowe... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panas Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Witam. Czy w gs-ie po włączeniu świateł ma jednocześnie świecic żarówka główna i postojowa??? (mam dość słabe światło i odnosze wrażenie że jest żółte a odblask w środku wymieniłem)Dokładnie tak... powinny świecić obie żarówki!!! A skoro świeci słabo to z całą pewnością wina żarówki którą masz obecnie!!! Edytowane 5 Lipca 2006 przez panas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 moje tez swieci słabo i tez radzono mi żebym wymienił zarwke... :) jeszcze tego nie zrobiłem, ale juz niedługo :P pozdrawiam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Jeśli moto ma wiele latek, to wymiana żarówki nie pomoże.Ja gdy kupiłem swój, to za cholerę mi światło nie pasowało, myśałem że słaba żarówka. Rozkręcam żeby wsadzić Philipsa, a tam była 100W!!!Lustro zmatowaiło, ze starości/temperatury. Dałem do regeneracji i zwykła 55W za 7zł daje rady. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi