RudyXJ Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Jak w opisie tematu , interesuje mnie wszycho od osiągów po wasze opinie , kumpel kupił i jesteśmy ciekawi co 4umowicze napiszą o tym sprzecie, bo szukałem na 4um i prawie nic nie ma , a opis z "motocykle domeczek" znam prawie na pamięć :icon_mrgreen: , a kumpel kupił ten sprzęt http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=110475732 na żywo wygląda znacznie lepiej , tylko ta owiewka nie wiadomo od czego jest , lampa jest jak od starej kawy , malucha lub czegoś takiego i pisze na niej made in germany :icon_mrgreen: Czekam na informacje . Pozdrawiam i przenosze sie w dział "mechanika" z małym problemem natury technicznej :icon_mrgreen: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Mój kupel ma takie coś i powiem ciekawostke. Co roku powtarza sie że po zimowaniu nie chce odpalić. Rozrusznik kręci jak oszalały ale nie da rady, aż do wyładowania aku. Więc kumpel wzuca 2 i na pych. Po kilku metrach ciach i jasia działa. Po rozgrzaniu, cały rok nie ma z nią problemów, nawet jak postoi. Co roku ta sama sytuacja. To coś jak by sen zimowy heheh. A może poprostu nie spuszcza paliwa z gaznikow na zime. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Witam,wczoraj wrocilem wlasnie takim moto z mazur w sumie 500 km. Sprzet bezawaryjny jednak nalezy o niego dbac. Moja sztuka wciaga bardzo malo oleju, spalila mi przy jezdzie i na tracie i w koroku i po bezgrozach 5,2 l.Jest wygodny, zwrotny, doszc dynamiczny.Masz jakies pytania to zapytaj, chetnie odpowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 koniaczek dzieki , a ile taka XJ 550 pojedzie ? to prawda , ze prawie 200 ? bo na moto-domeczku napisali , ze 195 ... to prawda? Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Na pewnej prostej dokrecilem do 175 km/h mysle ze gdybym zamontowal szybke poszlaby wiecej bo czulem jak mnie spycha ped powietrza i XJa zamiast przyspieszac walczyla z wiatrem. Trzeba wziac jeszcze pod uwage ze nie wiem ile przeklamuje moj predkosciomierz, wiec moze jechalem 185 a moze mniej.Niech zmieni koniecznie olej na MOTULA 5100 15W50, nie warto oszczedzac na nim w olejaku gdzie olej smaruje i dodatkowo chlodzi silnik. Warto wymienic przewody hamulcowe na stalflexy (DDUUUUZZZOOO to daje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi