wojti2001 Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Czym grozi dluzsza jazda ze zniszczonymi lozyskami na wale?? Moja luzy/ Silnik glosniej chodzi przez to :/ Poza szelestem co sie moze jeszcze stac?? Jaki numer i ilosc lozysk?? Edytowane 4 Lipca 2006 przez wojti2001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V12 Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Wybicie gniazd łozysk w karterach uszkodzenie wstępnego ukłdu napędowegopozdr Cytuj RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 jak sypnie ci sie łozysko to kulki moga polecieć ci do cylindra i narobić bigosu i to niezłego bigosu wiem bo kumpel przerabiał to w motorynce. Na dodatek kilka kulek poszło do wydechu więc nie polecam czegos takiego. Rozbież i wymień łozyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti2001 Opublikowano 7 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 A jakie oznaczenia i ile tych lozysk jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalloKS Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 no jak rozbierzesz to na łożyskach powinien być symbol( np.6203 czy 6304 itp.),symbolu nie pamiętam ale wiem że jest ich trzypamiętaj muszą byc z luzem ,,C3'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 aha i bedziesz musial zdjąć metalowe osłonki z łozysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi