czak90 Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Tak jak w temacie,Ile oleju wlać do silnika w KTM exc 520 model 2001rokW okienku nie widać w ogóle oleju a na bagnecie widać pomiędzy kreską minimum a maksimum :icon_mrgreen: nie wiem teraz czy mam dolać czy co ?? ludzie pomóżcie :icon_mrgreen: !!!!!!!pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 1,25 litra powinno być wlane :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 4 Lipca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 1,25 litra. Z tym bagnetem to mnie zagiąłeś, nie wiedziałem, że EXC miało taki patent kiedykolwiek (od 2002 roku na pewno tylko okienko w serii EXC).pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czak90 Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 1,25 litra. Z tym bagnetem to mnie zagiąłeś, nie wiedziałem, że EXC miało taki patent kiedykolwiek (od 2002 roku na pewno tylko okienko w serii EXC).pzdr No ja mam bagnet noi okienko, niewiem z którego roku masz exc ?? bo ja mam z roku 2000 model 2001 six days.Dzięki za odp.pozdro :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi