adas7 Opublikowano 7 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2004 jakby mi miał taki boxer szarpać motorem za każdym ruchem manetki to ja dziękuję no i te piszczące wspomaganie hamulców, jeździłem nowym rocksterem i jak na tą pojemność i cene to nie byłem zachwycony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Karwacki Opublikowano 7 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2004 z 2 strony to mozna tak zamarudzic na kazdy motor, mnie akurat to nie rusza o bujaniu mysle a nie o piszczacym wspomaganiu :buttrock:zreszta etap pod tytulem k100rs jeszcze przedemna :D - tyle ze mniej bujazreszta ja uwazam ze czynnkiem decydujacym przy kupnie jest to czy nam sie podoba czy nie... Ja kupilbym rockstera bo mi sie podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysztof Opublikowano 18 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2004 Cześć.Pewnie dlatego nikt nie proponuje Hondy Gold Wing bo tak naprawdę mało kto na nich jechał. A trudno jest zapewne z perspektywy oglądacza wypowiadać się.To moto wybitnie stworzone do turystyki. I to całorocznej. U mnie pzrerwa trwała tyle ile leżał śnieg na ulicach. Problemy zacynają sie popieo powyżej +25 - jest za osłonami troche za ciepło.Na tym moto można zrobić traskę grubo ponad 1000 z kilkuminutowymi przerwami na tankowanie i nie dosć żę nie odpada dupsko to jeszcze nie ma sie objawów zmęczenia.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość salem Opublikowano 18 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2004 A mi sie bardzo podoba Africa Twin i oczywiście polecam! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 18 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2004 Cześć.Pewnie dlatego nikt nie proponuje Hondy Gold Wing bo tak naprawdę mało kto na nich jechał. A trudno jest zapewne z perspektywy oglądacza wypowiadać się.To moto wybitnie stworzone do turystyki. I to całorocznej. U mnie pzrerwa trwała tyle ile leżał śnieg na ulicach. Problemy zacynają sie popieo powyżej +25 - jest za osłonami troche za ciepło.Na tym moto można zrobić traskę grubo ponad 1000 z kilkuminutowymi przerwami na tankowanie i nie dosć żę nie odpada dupsko to jeszcze nie ma sie objawów zmęczenia.Pozdrawiam. Dlatego śmieszy mnie polecanie GSXF, enduro itp. do wielkiej turystyki jeżeli one się nadają to i fiat 126p się nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi