milosz-RR Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Gratulacje. Juz w samej nazwie widac ze dobre moto SUPER Tenere, jakby nie bylo Super:P Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Poza prośbą o rady i uwagi (bez echa niestety:-((( jeszce jedno pytanie do uzytkowników: Jedyna znana mi nie dogodnoascia w tym motocyklu to padajacy regulator napiecia.75 % znanych mi Super Tenermialo juz z tym problemy. Najwazniejsze to dbac o instalacje elektryczna, czyste zlaczki, przekonserwowane klemy, uzupelniony elektrolit i moc zarowek taka jak podaje producent. U mnie przy tych zabiegach wciaz mam jeszcze oryginalny, pierwszy regler. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 dobry sprzet dobry !!! gratuluje !! szerokich szutrow bo ponoc przygoda zaczyna sie tam gdzie konczy sie asfalt :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi