GamońAMAtoR Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 a inną można zmienić podczas wymiany oleju?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 ja mam taką mała aluzje ... czy nie lepiej wlać (jeśli sprzet ma juz jakiś tam przebieg i starszy rocznik a Ty widze , ze masz czarny silnik czyli GS młody aż taki nie jest) jakiś mineralny olej motocyklowy ale ...W-50 ?? słyszałem , ze jak silniczek troche już przeżył to lepiej wlać gęste "masło" a co do instrukcji jak wymienić olej to proponuje jeszcze odkręcić korek wlewu oleju-powinno szybciej zlecieć (mały przeciąg niezaszkodzi :D ) Pozdrawiam :biggrin: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam8888 Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Jakos sobie poradze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek87 Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Witammyśle że to Ci powinno pomóc : http://www.angelfire.com/mt2/mikesgs500/Oilchange.html Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam8888 Opublikowano 7 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 No to jak jest z ta uszczelka ?Dostane ja jak bede kupywal filtr oleju ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 no to tak jak w tamtym roku kupiłem filtr CHAMPION to uszczelki nie było w tym roku kupiłem MIW i uszczelka była z tego co wiem to w filtrach HiFloFiltro uszczelka też jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiusiu Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Dostaniesz :) Ja dostałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi