Skocz do zawartości

Wyjazd nad morze ze Śląska

RAFA?33
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,chce na początku sierpnia wyjechać na kilka dni (3,4) z plecaczkiem nad morze.Wyjazd Z Chorzowa przez Łódż,Toruń i do Gdańska (jakieś 600km)potem Hel,Łeba,Ustka,Darłowo,Kołobrzeg,Świnoujście(jakieś500km) i do domu przez Gorzów Wielkopolski,Zielona Góra,Wrocław (jakieś600km).Prędkość 110km/130km.Jak jest ktoś chętny z okolic to zapraszam,wszystko jeszcze do uzgodnienia.Pozdrawiam. :icon_biggrin: Ps.jak ktoś zna jakieś ciekawe miejsca nad morzem to niech opisze.

Edytowane przez RAFA?33

Siemanko!! No ja z moim plecaczkiem kochanym i szwagrem jedziemy też furkami nad morze w sierpniu. Terminu jeszcze nie mamy. No ale my lecimy z Wielkopolski. Z Sierakowa- 70km na zachód od Poznania... No a więc troche Ci nie podrodze... W każdym razie życze przyjemności:) :icon_biggrin:

August za daleko bym miał do was,ale może spotkamy się nad morzem to :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: jak byś mnie widział na białej vfr 750 na Śląskich rejestracjach to rzuć się pod koła,a na pewno cie zauwarze.Pozdrawiam i też ci zycze fajnego wyjazdu. :icon_mrgreen:

Edytowane przez RAFA?33

Witam,chce na początku sierpnia wyjechać na kilka dni (3,4) z plecaczkiem nad morze.Wyjazd Z Chorzowa przez Łódż,Toruń i do Gdańska (jakieś 600km)potem Hel,Łeba,Ustka,Darłowo,Kołobrzeg,Świnoujście(jakieś500km) i do domu przez Gorzów Wielkopolski,Zielona Góra,Wrocław (jakieś600km).Prędkość 110km/130km.Jak jest ktoś chętny z okolic to zapraszam,wszystko jeszcze do uzgodnienia.Pozdrawiam. :biggrin: Ps.jak ktoś zna jakieś ciekawe miejsca nad morzem to niech opisze.

wpadnijcie do nas do Gdyni jest to najpiękniejsze miasto na pomorzu!!!!!!!!!

witam

rafał 33 witam, świetny masz pomysł, a nie maiłbyś ochoty go rozszerzyć

ponieważ ja na dniach będę planował podróż do okoła Polski, i oczywiście

mój plan zakładać będzie jazdę wzdłuż wybrzeża, (tylko w odwrotnej kolejności) jeszcze zobaczę

ja jestem z wrocka i odwrotny kierunek twojej podróży mógłby spowodować abyśmy pojechali razem??

ps też jadę z plecaczkiem i jeszcze mam kilku chętnych

pozdrawiam

hej ;)

RAFAŁ ja wraz z moimi znajomymi walnęliśmy w zeszłym roku taką traske

startowalismy z Gliwic :biggrin: w sumie było coś koło 2 tys km

jezeli chciałbys poczytac (a jest co ;) ) to zapraszam na moją strone www.moto-baham.cba.pl

skład był następujący : Ja (Mz 250 ) i trzech kumpli na Jawie 350, Aprilii Tuareq 160 i teraz uwaga !! :flesje: kumpel na ponad 40 letnim Junaku M10

wypadu nie zapomne do końca życia :lalag:

od siebie cóż moge powiedziec trasa swietna jest co zwiedzać

nie bedziesz żałował

życze udanych wakacji !!

pozdr. Baham