krzaku Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 tak jak w temacie, startujemy 14 lipca w piątek, ruszamy z Rawicza.Jedziemy we dwóch, ja Dnieprem, kumpel Jawą, spanie pod namiotami. Jeżeli ktos chce dołączyć to daję mój telefon: 504 418 007 i maila [email protected]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dnieprw Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Hej!Wlasnie przeczytalem post.Jak napisal Strzenio troche dalej, my jedziemy na Krym poczatkiem sierpnia.Mam nadzieje ze ten termin jest na sto%.Ewentualnie jedziemy bez Uaz-a.Fajnie by bylo sie spotkac.A moze pojedziemy razem ? :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzeniu Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 No właśnie, może połączyć siły panowie fachowcy? W 4 bajki to bylby juz niezły czad tak myśle, co wy na to? Może ekipa z Rawicza zgra się terminami z ekipą z Krosna i powstanie jakas spółka join venture na czas wyjazdu? Ja jestem wolny i niezależny wiec mogę dopasować terminy. PozdroStrzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzaku Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 My jesteśmy uwiązani urlopami i do końca lipca musimy być już z powrotem, także nagiąc terminu naszego wyjazdu się raczej nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi