PomyK Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Ja znalazłem HM'a CRE 50 z tuningiem na 80ccm,sportowym wydechem i wiekszym gaźnikiem,98 rok za 3500zł,są tylko trzeba wtyki mieć i wiedziec gdzie szukać.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 widze ze zrobiło sie o mnie głośno :icon_mrgreen: jak kolego jestes zdecydowany i chcesz moto to wal do mnie na gg i cos poszukamy. ps. ja bym nigdy nie dał za dt80 4tys nawet gdyby była zarejestrowana na wózek inwalidzki :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Kup derbi lub rozgladnij sie za rx ablo hm:) dt tez fajna ale za ta cene odpada Sprzedam honde xlr 125 i aprilie rx 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 HM CRE 50 - tylko i wyłącznie. Bije o głowe wszystkie inne 50/80.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesnik. Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Sprzedam aprilie rx 125Mam nadzieję że nie zraziłeś sie aż tak by sprzedawać swój sprzęt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi