rozek Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Jak w temacie Ja mam Pirelli mt65 2,75/18 na przodzie i Horung Fortune 55N 3,5/18 na tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 przod metzeller me 22 2.75/18tyl tymczasowo stomil 3.00/18 (wczesniej jakis continental byl ale lysy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 teraz mam przód: stomil 3,0-18, tył: mitas 3,50-18 ( modelu nie pamieta) zwykłe oponki tył jest dosyc dobra ale przednia dziwnie sie prowadzi czasami w zakrecie lub przy chamowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 przez tego stomila glebiej zlozyc sie nie mozna :/ to taki szajs tylko to dobre do wski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 to wy cos tak cienko :buttrock: ja u siebie mam 4,00/18' szosówke z tyłu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 to wy cos tak cienko j.gif ja u siebie mam 4,00/18' szosówke z tyłu smile.gif awedług mnie wsadzanie szerszej opony to bezsens!! nie poto sie jakies Japonczyki głowili nad rozmiarem opony jaka bedzie najodpowiedniejsza do danego modelu.......! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 jemu bardziej chodzilo o to ze w mbx sa wezsze :icon_mrgreen: przeciez Bubaziom ma enduraka -TEESKE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 ale w ts tez raczej ogrinalne opony są węższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 1 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 to wy cos tak cienko Zalozylem na tyl Bridgestone 3,75 na felge nalozyla sie nierowno, w wahacz juz sie nie zmiescila :lapad: Dlatego nastepna kupilem juz 3,50 :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 a niemówiełem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi