WALDEK72 Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 GRATULACJE :banghead: ;) :) MNIE TO CZEKA WCZWARTEK O 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba86 Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Szacun ! zycze nabitych 500.000 tysiecy km bez jakich kolwiek kolizji :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzabor Opublikowano 19 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 (edytowane) 15 maja zapis na egzamin teoretyczny :icon_razz: 5 czerwca teoria, zdana, zapis na praktykę :) 28 czerwca praktyka, zdana :banghead: 12 lipca papiery dotarły do urzędu :banghead: 19 lipca odbiór prawka, musiałem jeszcze pojechać z urzędniczką z Lesznowoli do Piaseczna po moje dokumenty.... Gratulację dla WORD Odlewnicza - 2 miesiące!!!!!! na zrobienie prawka :P :biggrin: :biggrin: a później jest - bo ludzie jeżdżą bez prawka ale przynajmniej sobie prezent urodzinowy zrobiłem :icon_razz: od dziś na legalu z Wami!!!!pozdrawiam wszystkich Edytowane 19 Lipca 2006 przez kzabor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fv Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 28 czerwca praktyka, zdana :icon_razz: 12 lipca papiery dotarły do urzędu :) 19 lipca odbiór prawka, musiałem jeszcze pojechać z urzędniczką z Lesznowoli do Piaseczna po moje dokumenty.... Czyli dokładnie 21 dni. Nieźle :banghead: Czyli jak ja zdam w piątek (21 lipca) to dostanę około 11 sierpnia? Oby się udało przed 19 (moje urodziny)... a później jest - bo ludzie jeżdżą bez prawkaW tej sytuacji uważam, że jeżdżenie bez prawka jest conajmniej moralnie uzasadnione. Niestety policjantom się nie przetłumaczy, bo dostają nagrody od każdego spisanego łepka. Mam nadzieję, że i mnie Piotr z Tomkiem przygotowali na tyle, żeby zdać za pierwszym razem :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzabor Opublikowano 19 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 W tej sytuacji uważam, że jeżdżenie bez prawka jest conajmniej moralnie uzasadnione. Moralność tu chyba nie ma za wiele dużo do gadania. Ale niepotrzebny stres jest. Szczególnie w takich przypadkach jak mój - pierwsze moto, początki jazdy i jeszcze bez dokumentów. Więc osobiście nie polecam, ale też nie jestem w powyżej opisanej sytuacji komukolwiek powiedzieć - nie rób tego... Mam nadzieję, że i mnie Piotr z Tomkiem przygotowali na tyle, żeby zdać za pierwszym razem :icon_razz: Spoko. Dasz radę. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fv Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Moralność tu chyba nie ma za wiele dużo do gadania. Ale niepotrzebny stres jest. Szczególnie w takich przypadkach jak mój - pierwsze moto, początki jazdy i jeszcze bez dokumentów. Więc osobiście nie polecam, ale też nie jestem w powyżej opisanej sytuacji komukolwiek powiedzieć - nie rób tego...Ja mam o tyle dobrze, że nie mam jeszcze maszyny. Więc nawet jak zdam to te 3 tygodnie mogą się okazać nawet za krótkim czasem na zakup. Oferta aktualnie jest bardzo słabiutka (przynajmniej w segmencie "na początek"). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Gratuluję :icon_razz: Wspaniałe uczucie, wiadomo...Mnie kat. A czeka 25 we Wt., może się uda bo widzę że na Odlewniczej jest całkiem wporzo... pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi