Volks Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 bo wlasnie sie dowiedzialem od kogos ze istenieje cos takiego i kosztuje to 500 zl, oczywiscie chodzi o sprowadzony pojazd. Wiem ze napewno tyczy sie to samochodow ale nie wiem czy motorow tez. wiec chcialbym rozwiac moje watpliwosci, moze Wy mi pomozecie. Mam zamiar moze w piatek jechac po moto do niemiec ale ta wiadomosc mnie troche zmartwila bo juz mam wszystko odliczone co do centa a nawet sie musze troche zapozyczyc.Dajcie znac jak wiecie cos na ten temat.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Oplata recyklingowa tyczy sie TYLKO i wylacznie pojazdow wiecej niz jednosladowych :D Na 100 procent motocykli sie to nie tyczy podobnie jak akcyza. karta pojazdu tez staniala wiec nic tylko jechac po moto. Wiem bo sam ostatnio rejestrowalem 2 motocykle. Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chri$ Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 dokladnie, 500pln ale tylko za autko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volks Opublikowano 28 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 ok dzieki za szybka odpowiedz pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ildiavolo Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Też rejestrowałem motocykl z Niemiec (2 tyg temu) i Wszystko suma sumarum (Tłumaczenia, opłata skarbowa, przegląd, rejestracja) wyszło mi ok 700 PLN-ów. Pozdro. :icon_mrgreen: ZŁY BOB :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Całe szczęście, bo jak dzisiaj dostałem papiery do wypełanienia w urzędzie komunikacji i zobaczyłem jeszcze te 500zł to myślałem że się przewróce...ale bez tego koszty wszystkiego (tłumaczenie, skarbówka, OC, przegląd i komunikacja) to 690zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi