*endrju* Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Witam wszystkich zapaleńców :buttrock: Tym razem chciałem się was poradzić odnośnie ubrania, kasku itp. itd. W maju podczas trzynasto godzinnego powrotu pociągiem z Hannoveru do domu zakupiłem katalog Lousi'a (dla zabicia czasu, jedyne 2,5 euro) :D I choć mam możliwość zamówienia określonych artykułów to nie wiem na co się zdecydować(nie będę ukrywał, ze w grę wchodzi kwestia finansowa), a dokładniej na jaką markę. Najtańsza jest PROBIKER, ale czy to nie jest jakiś szajs, zdaje sobie sprawę, że na nie których rzeczach tj. kask czy kurtka, nie powinno się oszczędzać. Jednak nie stać mnie na zakup super bezpiecznego i drogiego sprzętu, a z drugiej strony nie mam zamiaru wydawać kasy na jakąś szmirę. Czy jest na rynku sprzęt w miarę nie drogi, a spełniający swoje zadania, jak go szukać i po czy poznać ze to ten? ( mam zamiar kupić kurtke, kask, rękawice, spodnie i buty) chyba, żę o czymś zapomniałem. Proszę o radę. Dzięki :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 27 Czerwca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Stary... Masz lekturę na noc w postaci działu Co i jak kupić. Użyj wyszukiwarki, przejrzyj ręcznie, będzie chodzącą encyklopedią jeśli chodzi o ciuchy. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi