fv Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Gdzie szukać ofert sprzedaży motorowerów? Chodzi mi o ścigacze i enduro 50ccm. Allegro bardzo słabo - praktycznie nie ma ofert z Warszawy (zwłaszcza enduro). Są jakieś portale z ogłoszeniami? Nie wiem nawet jak się zabrać za taki zakup - zero podaży lub ceny z kosmosu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Gazety motocyklowe...www.moto.a4.plwww.google.pl :D W googlach wpisz giełda motocyklowa i Ci wyleci dużo pozycji :buttrock: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 WWW.gratka.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fv Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Dla jasności chciałbym podkreślić, że chodzi mi o oferty z Warszawy. Gdziekolwiek indziej w Polsce motocykl/motorower kupić to nie problem (Śląsk, Szczecin, Kraków). Nie ma ofert z Warszawy - i to jest mój problem. Oglądam gratkę, otomoto, allegro - wygląda to tak, jakby w mazowieckim był inny sposób sprzedaży jednośladów niż te serwisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Poszukaj strony internetowe klubów motorowerowych w Wawie.Chłopaki bardzo często tworzą sobie swoje strony internetowe i tam można sie popytac albo po prostu się ogłaszają . U mnie w Radomiu działają 3 takie klubywięc w Wawce powinno byc tego dużo więcej{PEACE} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi