chojrak Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 tak jak w temacie :] z gory dziekuje za odpowiedzi :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Ale chodzi ci o używki czy nówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Jagdtiger popatrz na temat :icon_mrgreen: używane opony moga byc tylko używane nowymi nie będa :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Chyba mi na wzrok padło, bo tego nie zauważyłem... Używki można kupić np w Letniewie i na Morenie na przeciwko carefoura. Jak ktoś zna dokładne adresy niech zapoda. Ja tylko wiem jak tam dojechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrak Opublikowano 3 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 ok dzieki :icon_biggrin: nie wiem gdzie to jest ale moze ktos zapoda dokladne adresy :cool::) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek-YAMAHA Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 a jakie oponki ci potrzeba mam u siebie kilka sztuk i mi nie potrzebne ewentualnie u mnie w lęborku są dwa miejsca z oponami w cenach od 30 do 60 zeta . podaj rozmiar to sprawdze czy takie mampozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi