bartic Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) to ja mam takie pytanie. nie dragstarowe, ale.. -skąd bierzecie ramy? sami robicie, kupujecie? jeśli tak, to prosiłbym o jakiś namiar. chciałbym ramę do customa, ale góra zakrzywiona, nie prosta.w ogóle, skąd bierzecie odpowiednie części do motocykla... silnik, wydechy, skrzynia itd.. dzięki, pozdrawiam! Edytowane 8 Lipca 2006 przez bartic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 August daj sobie spokój z Zapem i innymi kombinacjami lepiej wyjdziesz na sliniku japońskim .... Przemysl sprawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August~VF1000 Opublikowano 8 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 Chłopaki musze to jednak bardzo dobrze przemyśleć... Jak i co... Pogadam z Siwym i innymi co już coś takiego robili i bede wiedział. W każdym razie jak macie jakieś foty itd to walcie na maila!! Pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek-YAMAHA Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 to ja mam takie pytanie. nie dragstarowe, ale.. -skąd bierzecie ramy? sami robicie, kupujecie? jeśli tak, to prosiłbym o jakiś namiar. chciałbym ramę do customa, ale góra zakrzywiona, nie prosta.w ogóle, skąd bierzecie odpowiednie części do motocykla... silnik, wydechy, skrzynia itd.. dzięki, pozdrawiam! ramę można uzyskać na kilka sposobów1' kupić ze sklepu2'wykożystać do własnych celów zwykłą ramę odpowiednio przerobioną3'skonstruować ramę samodzielnieco do reszty części to można kupić nowe(jak masz za dużo kasy) , poszukać na szrotach w polsce lub za granicą albo szukać na necie. wszystko zależy w głównej mierze od tego jak stoisz finansowopozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi