rommi Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) Witam,potrzebuję kupić kpl. narzędzi, które przydadzą mi się do grzebania w moim motocyklu. Chciałbym kupić coś w miarę dobrego, żeby po jednym użyciu nie musiałbym kupować nowych narzędzi.Propozycje z hipermarketu odpadają :) P.S. ostatno próbowałem odkręcić koło to tylko wygiąłem kllucz ... :)Z góry dzięki za info Edytowane 23 Czerwca 2006 przez rommi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Tu masz rommi link do dyskusji o narzędziach:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...anking+narzędzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 23 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Napisz ile chcesz wydać kasy na te narzędzia. Jeszcze nie wiem, chcę stopniowo skompletować sobie fajny zestawik.P.S. Koniu - co to za avatar ???? :) Tu masz rommi link do dyskusji o narzędziach:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...anking+narzędzi Dzięki Vlaad, ale gdzie miałbym podjechać żebym miał jakiś wybór ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 zobaczsklep na ul. Żubrowej skrzyżowanie z ul. Wójcickiego. To sklep z narzędziami do warsztatow właśnie zobaczsklep na ul. Żubrowej skrzyżowanie z ul. Wójcickiego. To sklep z narzędziami do warsztatow właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Przy rondzie Radosława (dawna Babka) za Czarnym Kotem jest z narzędziami wchodzi się przez bramę. Na Warszawskiej jak jedziesz Górczewską mijasz Lazurową i ze 100 metrów po prawej stronie. Osobiście doradzę jeszcze giełdę samochodową Żerań duży wybór tanie ceny (ja zawsze tam kupuje nawet mam nieraz taniej niż norma przewiduje ;) ) POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi