MistrzuAKP Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 http://www.allegro.pl/item111540290_honda_...eresowania.html i jeszcze do tego ten przebieg 47000tys. heheh :) Honda trzyma na wartości i wie za co sie płaci ale zeby aż tyle..heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 ale poco odrazu nowy temat !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 ale poco odrazu nowy temat !!!No a gdzie miał to napisać?Hehe dobry koleś :) P.S: Ja swojego simka sprzedałem za 2300, więc powodzenia dla goscia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Jedno moto na dziesięć ogłoszeń ma rzeczywisty przebieg, a jak już się taki egzemplarz pojawi to wy sie śmiejecie? Z czego? Wole jeździć na XLR z przebiegiem 50 000 i o tym wiedzieć niż poprawiać sobie samopoczucie tym że na liczniku widnieje 20 tys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MistrzuAKP Opublikowano 22 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 ale poco odrazu nowy temat !!! Po to jest własnie te forum zeby pisać na takie tematy i dodawać nowe.No zawsze moglem dodac ten temat w poscie pod tytułem "nózki od jawki"co nie??pasuje w sam raz do tego :) pozdrawiam wszystkich motocyklistów Jedno moto na dziesięć ogłoszeń ma rzeczywisty przebieg, a jak już się taki egzemplarz pojawi to wy sie śmiejecie? Z czego? Wole jeździć na XLR z przebiegiem 50 000 i o tym wiedzieć niż poprawiać sobie samopoczucie tym że na liczniku widnieje 20 tys. tylko ze chodzi tu o to ze ten motorek nie jest wart nawet z przebiegiem 20tys 6000zł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi