RaY Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Witam, ma ktos mzoe soudntracki do tych mega filmikow ? Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remy Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 W Nitro Circus 3 w napisach końcowych masz wszystkie użyte piosenki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 21 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 no ja wiem, ale nie mam za abrdzo czasu siedziec 3 h i po kolei spisywac :wink: , moze ktos poratuje jakimis pelnymi spisami Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 A moze by ktos udostępnił mi ten filmik? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 to nie jest filmik tylko pełnometrażowy FILM z tego co pamiętam i zajmuje chyba koło 600mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 22 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) 1 - 6362 czesc zajmuje 618 MB 3 - 716 mb filmy znacznie lepiej wykonane jak - Crusty Demons of Dirt Edytowane 22 Czerwca 2006 przez ray69 Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Na emule masz sountrack'i do NC1 i NC2. Do Revelation199 to w google szukasz no i potem ręcznie sciagasz :) . W NC3 tak samo. Jakbys mial problem ze sciagnieciem to wal na GG bo mam wiekszosc mp3 z tych filmow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 24 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Na emule masz sountrack'i do NC1 i NC2. Do Revelation199 to w google szukasz no i potem ręcznie sciagasz :banghead: . W NC3 tak samo. Jakbys mial problem ze sciagnieciem to wal na GG bo mam wiekszosc mp3 z tych filmow bym byl bardzo wdzieczny jak bys wrzucil utworki do winampa i zrobil trackliste i podeslal mi tutaj na forum ;) Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 filmy znacznie lepiej wykonane jak - Crusty Demons of Dirt Chłowieku o czym Ty mówisz. Chyba nie widziałeś tych filmów skoro tak twierdzisz ;) Crusty demons of dirt 10 jest the best. Klimat, muza, wszystko lepsze niż w NC3. Metal Mulisha the world dominations ROX. Sory za offtopic ale musiałem wypowiedzieć sie w tej kwesti :banghead: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 określenie " filmik " to takie zdrobnienie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 24 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Chłowieku o czym Ty mówisz. Chyba nie widziałeś tych filmów skoro tak twierdzisz ;) Crusty demons of dirt 10 jest the best. Klimat, muza, wszystko lepsze niż w NC3. Metal Mulisha the world dominations ROX. Sory za offtopic ale musiałem wypowiedzieć sie w tej kwesti :banghead: Pozdro akurat tak sie skalda, ze mam 4 czesci i pastrany i crusty demon i wiem co mowie :banghead: a pzoatym crusty metal milleinum, tez nie jest zle i w 13 minucie Guano Apes masakra :banghead: a co powiesz na X-Games 2001 Moto-X FreeStyle Finals , tez calkiem pozytywny ? Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 a co powiesz na X-Games 2001 Moto-X FreeStyle Finals , tez calkiem pozytywny ? Chyba tego nie oglądałem, a raczej na pewno nie oglądałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi