PomyK Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Pierwszy raz słysze żeby łańcuch w motocyklu nie miał zapinki :O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 No cóż romeciarze na 125ccm Jeszcze wielu rzeczy w życiu nie widzieliście.... Łańcuch do 125tki jest prawie taki sam jak w rowerze... w większych motocyklach czasami ciężko jest założyć zapinkę. Np w łańcuchu 520 można się trochę napocić.Akurat większość osób wypowiadających się w tym temacie używa w swoich motocyklach właśnie łańcuchów 520 :wink: Chociaż wcale nie zauważyłem żeby założenie zapinki to był taki problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Łańcuch do 125tki jest prawie taki sam jak w rowerze... a widziales łancuch w 125 ze tak piszesz? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Ryzy Kon zakutego łancucha nie zalozysz,bo tak jak Wazzabi pisal jest przeciez prowadnica/slizg jak kto woli.Nie nie widziałem, ale kolega mi opowiadał....nie wiem czy Ty mowisz na serio, czy se jaja robisz.Nie wnikam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 no powiem ze ja tez sie kilka dni temu sporo napociłem jak musiałem rozpiąć i zapiąc zapinke w nowym DID. Poprostu nie chciała zejsc ani potem sie nasunąć. Bardzo ciasno spasowane. We wczesniejszych moto nie miałem takich problemów i trwało to 15sekund. Ja w 125 miałem taki sam łancuch wielkosciowo (szerokościowo itp.) jak w tym SX a do rowerowego to w ogóle nie jest podobny :wink: chociaz jak w MTX miałem łancuch od MZ 150 to on nie był oringowy i był faktycznie bardzo skromny :icon_mrgreen: Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi