Kefir Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Witam Czy może mi ktoś podać namiary (numery telefonów, strony www, adresy etc) do ludzi którzy zajmują się dorabianiem wydechów do motocykli zabytkowych (ja potrzebuję kompletny wydech: kolano + tłumik) do MZ ES 250/0. Hartman do zerówek nie dorabia, słyszałem ze gdzies pod Łodzią ktoś się tym zajmuje. Za wszelkie info bede wdzieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Siemasz, o ile pamietam to "Boxer Garage" czy jakos tak dorabiaja wydechy do zabytkowych motocykli, wiec może by Ci dorobili do MZ..? Musiałbys sie z nimi skontaktowac, niestety nie pamietam ich stronki.. ale napewno ktos z forum bedzie mial linka:)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 u nich zapytaj.... :buttrock: http://www.frubamotocykle.tpi.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi