jankes Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 powinienem zarejstrowac motor 2 miesiace temu...jaki problemy czy kary pieniezne moga mnie spotkac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
data7 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 powinienem zarejstrowac motor 2 miesiace temu...jaki problemy czy kary pieniezne moga mnie spotkac??? Ja kupilem motocykl nie zarejestrowany od roku, w sensie, ze poprzedni wlasciciel go nie przerejestrowal na siebie. Nie mialem zadnych problemow z zarejestrowaniem na siebie, tzn mialem, ale nie takie ktore mogly by dotyczyc Twojego przypadku. Moim zdaniem, na pewnie nie ma z tego powodu kary pienieznej. Tylko jak Ty bez OC sie nie bales jezdzic ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Z tego co wiem to sa odsetki karne naliczane od 30 dnia od daty zakupu motocykla uzywanego. Jesli chodzi o motocykl nowy to mozesz go zarejestrowac kiedy chcesz ale musisz w tym samym dniu isc oplacic skladke OC. Ale te odsetki nie sa duze tak ze sie nie przejmuj. Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
data7 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Z tego co wiem to sa odsetki karne naliczane od 30 dnia od daty zakupu motocykla uzywanego. Jesli chodzi o motocykl nowy to mozesz go zarejestrowac kiedy chcesz ale musisz w tym samym dniu isc oplacic skladke OC. Ale te odsetki nie sa duze tak ze sie nie przejmuj. Ale te odsetki to chyba przy oplacaniu w PCC-1 ;) a nie przy rejestracji, czy moze sie myle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankes Opublikowano 19 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 dzieki za odpowiedz, jezdzilem z dobrym oc bo po kupnie motocykla zmienilem lancuch i na drugi dzien mi pekl przy120km/h(oc wtedy jeszcze bylo) rozwalilem sie troche i mialem dosc motocykli teraz mam zamiar jechac gdzies w podroz i zabralem sie za papiery po 2 miesiacach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Owszem odsetki przy oplacaniu PCC sie nalicza, albo ale nie mam pewnosci czy nie przypadkiem kary. Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankes Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 i jednak mi nic nie naliczyli...dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi