CZAJA (mały) Opublikowano 14 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2003 Wiem, ze pewnie ten temat był poruszany na forum, ale prosiłbym o opinie kogos kto sie zna lub posiada te moto.Z gory dzieki.Pozdr.(chodzi mi o trwałosc silnika i takietam!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 14 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2003 W testach motocykl jest chwalony głównie za silnik. Jest bardzo wściekły, długowieczność - nie pamiętam.Wady: pamiętam jedną: za twardy przód. Fajne moto, może ktos jeszcze dopisze coś ciekawego. Pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duzy Opublikowano 14 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2003 Plusy:+dobre osiągi+skuteczna owiewka+solidna mechanikaMinusy:-zawory wymagajace szczegolnej troski-korozja ukladu wydechowego-twarde zawieszenie Tak bynajmniej piszą w "Motocykle uzywane" tj wydanie specjalne ŚM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sylwek Opublikowano 14 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2003 Witam miałem ten moto, o zawory trzeba dbać w każdym moto to podstawa. Ustawia się je w GPZ co 6000 tys, i jest to proste. Moto jest dobre, silne ale i ciężkie.Za największą wadę uznałem wąską felgę z tyłu, ale w tych czasach prawie w każdym moto tak było.Mój spokojnie zamykał budzik :twisted: ale nie wiem jakie było przekłamanie, napewno 15-20 km/h. Jeżeli trafi się nie bardzo katowany egzemplarz to mozna pośmigać długi okres bez awarii.Polecam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZAJA (mały) Opublikowano 14 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2003 dzieki, co powiecie o pompie paliwowej tego motóra?słyszałem ze czesto sie je*ie.To prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sylwek Opublikowano 14 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2003 Ja nie miałem problemu z pompą. I nie słyszałem od nikogo aby się j*b***ła.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZAJA (mały) Opublikowano 14 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2003 czyli ogolnie z czym miałes problemy:-), no nie mow ze z niczym...:-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sylwek Opublikowano 15 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2003 czyli ogolnie z czym miałes problemy:-), no nie mow ze z niczym...:-D Wymieniłem przez dwa lata :- łożysko główki ramy- musiałem naprawić kranik paliwa- bak mi zaczął przeciekać, gdzieś puściło na spawie (radzę nie jeżdżić na baku bo jest trochę delikatny)i to wszystko nie licząc normalnych wymian eksploatacyjnych(opony, olej). Pozatym nie się nie działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZAJA (mały) Opublikowano 15 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2003 ktory miałes rok jesli mozna wiedziec, ogolnie jeszcze troche wrazen z jazdy prosze!!!:-)Aha, i za ile kupiłes/sprzedałes..., nie jestem z policji:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sylwek Opublikowano 16 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2003 Rok 1985, kupiłem go w stanie mało atrakcyjnym, do kosmetyki za 4000. Ale najważniejsze że silnik był igła.Dołożyłem około 1000 i bardzo dużo pracy, mam jeszcze jego fotkę jak chcesz to podaj adres maila to wyślę. Przejechanie powyżej 200 km było męczące ale może to ze względu na mój wzrost 189. Jeżeli się go dobrze zrobi potrafi zwrócić uwagę. Polecam film Top Gun, tam Tom Cruise jeżdżi na GPZ900. Kiedyś to był najszybszy moto na świecie. Ogólnie bardzo dobrze go wspominam.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZAJA (mały) Opublikowano 16 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2003 przeslij fotke jak mozesz[email protected]dzieki!, moze to bedzie w koncu ten motocykl...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi