Olsen Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 ;) Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy600 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 To jest forum motocyklistów a nie erotyczne, więc wiadomo co chodziło mi po głowie ;) A pytam, bo podobno nietrzeżwych nie wolno wozić (szczególnie pierwszy raz) :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 normalnie jestem z siebie dumna to nie bylo takie trudne tak jak myslalam i to nie znqczy ze sie chwal po prostu chce sie z kims o tym podzielic wiec pomyslalam o was To bardzo mile z Twojej strony i ciesze sie rowniez z Toba :lapad: BEEMKA :P .. szerokosci ! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 No temat dosyć dwuznaczny :lapad: Ja ostatnio na swoim przewiozłem kumpla i przyznam że do d*py taka jazda z pasażerem,osiągi gorsze,hamuje duużo gorzej,przyjemność z jazdy jakby tak sie ulatnia ;) Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 [kiedy mozna zapisac sie na przejażdkę? pozdroVFR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BEEMKA Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 To jest forum motocyklistów a nie erotyczne, więc wiadomo co chodziło mi po głowie :banghead: A pytam, bo podobno nietrzeżwych nie wolno wozić (szczególnie pierwszy raz) :)ale wiesz on nie byl taki piajany ze nie mogl sie utrzymac na motorku on byl po kilkuch piwkach [kiedy mozna zapisac sie na przejażdkę? pozdroVFR normalnie to chyba zrobie liste :buttrock: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dungood_ Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 @BEEMKA - szkoda że mieszkasz po tej niewłaściwej stronie Belgii :buttrock:. Inaczej moglibyśmy się umówić na pośmiganie po Ardenach i po Luxie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BEEMKA Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 @BEEMKA - szkoda że mieszkasz po tej niewłaściwej stronie Belgii :buttrock:. Inaczej moglibyśmy się umówić na pośmiganie po Ardenach i po Luxie :banghead: nie wiesz ze dla chcacego nic trudnego :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 e ..tam lista listą ale naprawdę adrenaliny dostarcza `smiganie po polskich koleinach i /frezowanych odczinkach/wtedy jeste`s real biker :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BEEMKA Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 ja to zawsze mam adrenaline jak jezdze na moto i widze gliny modle sie tylko zeby mnie nie zatrzymali bo w tedu duzo bekne :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 ale to zależy od Ciebie, a jak brykasz tak lajtowo 150km/h i nagle wpadzasz na zfrezowany asfalt to takiej adrenaliny nawet zielone berety nie zapewnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BEEMKA Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 nie nio cio ty ja mam dwie maszyny na jednej tablicy i czasem z boxerka biore blachy do suzuki to za taka podmianke moge slono zaplacic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy600 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 niu niu, nie ładnie, nie ładnie :buttrock: ja bym o tym głośnio nie mówił :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BEEMKA Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 a cio dasz cyne na Belgie :banghead: :buttrock: ja wiem gdzie moge jezdzic bo wiesz ja czesto jezdze z chlopakami z tutejszego Klubu BMW a tam jest duzo policjantow :banghead: a zreszta raz sie zyje pozniej sie straszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 nie nio cio ty ja mam dwie maszyny na jednej tablicy i czasem z boxerka biore blachy do suzuki to za taka podmianke moge slono zaplacicNie lepiej zarejestrować oba motocykle i nie stresować się ewentualną kontrolą? :buttrock: A potem znowu będziesz w kolejnym poście się uskarżała, jak to się nad Tobą znęcali na przesłuchaniu i w paroksyzmie złości przywaliłaś gliniarzowi. :banghead: :banghead: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi