xj 600 n Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Życzę powrotu do zdrowia!!! Mój Tata miewał czasami takie przypadki omdlenia, ale wynikające z braku odpowiedniej ilości cukru- ponieważ jest diabetykiem, może to jest przyczyna twojego zaśniecia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianjl Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Pozdrowionka i wracaj do zdrowia :D :D :P i do ;) ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Romualdo wracaj do zdrowia. I to szybko. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Szczęście w nieszczęściu,że tylko na tym się skończyło.... Wracaj do zdrowia :D Ostatnio jechałem w upale z dość małymi prędkościami i oczy mi się same zamykały pomimo tego, że spałem dużo poprzedniej nocy. Temperatura robi swoje, trzeba na to uważać bo może się to chyba przytrafić każdemu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaRo Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Tylko raz zdarzyło mi się zasłabnąć na motorze (naszczęście byłem wtedy pasażerem). Pokonując ostre wzniesienie przy sporej prędkości siła bezwładności rządzi naszymi wnętrznościami i jest to fajne uczucie :icon_mrgreen: , ale niestety ja jestem niskociśnieniowcem i raz nie wytrzymałem takiej gwałtownej zmiany ciśnienia. Naszczęście kumpel gdy poczuł, że nagle się go puściłem zoriętował się, że jest coś nie tak i się zatrzymał. Nie wiem czy to napewno wina ciśnienia, ale nic innego mi nie przychodzi do głowy. Nic wcześniej nie piłem, nie brałem żadnych leków i nie było gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 W czasie dużych upałów sam nie wiem co bardziej niebezpieczne... śmiganie w słońcu w skórze w pełnym rynsztunku (ryzyko załabnięcia i dzwonu ) czy latanie w koszulce (zdarta własna skóra w razie nawet drobnej wywrotki) Tak źle i tak niedobrze.Dlatego zazwyczaj jak widze na termometrze ponad 30 stopni w cieniu i bezchmurne niebo to raczej nie jeżdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 29 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 W czasie dużych upałów sam nie wiem co bardziej niebezpieczne... śmiganie w słońcu w skórze w pełnym rynsztunku (ryzyko załabnięcia i dzwonu ) czy latanie w koszulce (zdarta własna skóra w razie nawet drobnej wywrotki) Tak źle i tak niedobrze.Dlatego zazwyczaj jak widze na termometrze ponad 30 stopni w cieniu i bezchmurne niebo to raczej nie jeżdzę. Pomyślałem dokładnie to samo po wypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Jeszcze nie mogę sprawnie rusząc lewą ręką i nie mam jeszcze motocykla. Wczoraj byłem w Luboniu u Szkieleta a później na Malcie. Widzę, że nie próżnujecie i imprezujecie a na moto wszedzie łatwiej dojechać. Bardzo wam wszystkim teraz zazdroszcze, zwłaszcza tych ciepłych wieczorów z chłodniejszym wiaterkiem w twarz. Edytowane 5 Lipca 2006 przez Romualdo S.Marauder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Nie ma sie co tak przejmowac! Trzeba jezdzic poki cieplo, przy zachowaniu srodkow ostroznosci - Bandana na szyje (mokra np) i duzo pic (wody najlepiej :icon_mrgreen: ). Pozdrawiam! Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi