ROAR Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Witam! Kupilem sobie ostatnio moj pierwszy motorek. Jako niemalze trzy letni fan Moto gp, i totalny zoltodziob jesli chodzi o jazde na moto, zdecydowalem sie na ... Yamahe Thundercat. Slabszego motorka nawet nie chcialem, bo przykladowo na Suzuki Bandit moje kolana obejmowaly silnik. Poprostu niesportowe moto byly na mnie za male. Mam teraz do Was wielka prosbe, gdyz pojawil sie nowy problem.... i potrzebuje odpowiedzi na pytanie typu:gdzie na prawie 2 metrowego chudego draba mozna znalezc jakas kurtke motocyklowa?Nawet mierzone XXL`ki w sklepach sa za krotkie na mnie w rekawach...czy jedynym wyjsciem jest uszycie kurtki na moj rozmiar, czy jednak jakas firma produkuje cos duzego (dlugiego)?! pozdrawiam Czaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 no to kolego masz powazny problem.... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Ja bym zadzwonił do firmy TARBOR oni szyją na miare i to nie drogo. Normalnie cena za kurtke z katalogu sie nie wiele rozni.Maz duzo opcji do wyboru. Wszystko zalezy od tego ile chcesz $$ na to przezanczyć. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Albo ret-bike, http://www.retbike.pl/ :icon_mrgreen: Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skylinegtr Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Siemka , słuchaj ostatnio z brejdakiem zamówilismy skóre u pana na allegro , który szyje kurtki na wymiar. Za kurtke z przesyłką zapłacilismy 580 zł. Jak chcesz to podam Ci numer to tego pana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 zapodaj jakieś foty tej kurtawki. Jak jakościowo?? Sa jakieś protektory?? jak mozesz to podaj nick tego gościa z Allegro pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefir Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 ROAR z tego co piszesz masz podobne gabaryty do mnie (ja 197 wzrostu i 80 kg wagi :buttrock: ) i bez problemu dobrałem na siebie kurtke na bajzlu. Kupiłem Ret Bike model rettouring rozmiar XL, a rozmiarówke maja do 3XL :icon_razz: wiec nie masz się czym martwić. Tak samo jak mierzyłem inne kurtki to bez problemu były rozmiary jakis tekstyl BF-a także XL pasowała idealnie, siakas skóra firmy której juz nie pamietam takze dobrze leżała. A jesli faktycznie jestes tak strasznie nie wymiarowy to tak jak piszą wyżej, zostaje szycie na miare :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi