Skocz do zawartości

kolejny szlif...

gajoss
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Kiedyś z kolegą jechaliśmy we 2.

Ja prowadziłem na jego sprzęcie.

No więc jadymy jadymy a tu nagle chodnikiem idzie piekna pani (około 20) wiadomo nie bede dalej pisal.....

zagapiliśmy się we 2 :buttrock: i nagle poczyłem mega drgania- wjechaliśmy lekko (dość mocno) na pobocze.

Ale wybrneliśmy z sytuacji więc ok.

Nie polecam się zagapiać na polskie dziewczyny :banghead:

Pozdr.

Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :)

Ja dość niedawno bo wczoraj zagapiłem :buttrock: sie na moją koleżanke, piękna z niej laska.

A że jechałem ulicą i był znak z ograniczniem i rów po prawej to zaliczyłem najpierw znak a potem rów.

Efekt: Cała wieś wie o tym i mnie palcami wytykaja.

heheh

ja dostałem mandat w sumie przez laske pośrednio. Bo bylem nad zalewem i mielismy domek niedaleko plazy, nom tak zzzz 3km.Poznaliśmy miejscowe foczki całkiem całkiem.Postanowilismy sie wykompac na tym kompielisku i te lachony nas poprosiły zebys my z nimi na moto podjechali i mowia ze tu we wsi to kazdy bez kasku jezdzi (chyba sie chciały pokazac), a bylo jakies 30 stopni wiec my w spodenkach bez kasków, a one w strojach i dawaj boczkeiem boczkiem - nie ulicą na plaze. Jest taki odcinek z 50 m ze trzeba wyjechać na asfalt i zjechać na polną droge, noi qurfa nas złapali. Brak dokumentów , brak kasków, ale dogadaliśmy sioe na 50 zł uffff.

Ale chyba warto było. :buttrock:

chociaz od niedawna jezdze motorkiem, to MUSZE przyznac racje, ze mozliwosc rozproszenia :banghead: szczegolnie przez panny na chodnikach/przystankach itp jest o niebo grozniejsze niz jak sie ogladalem za nimi w autku :buttrock:

istnieje tez takze druga strona medalu - panny bardziej zwracaja uwage za motocyklista stojacym na swiatlach niz za kierowca w samochodzie ktory stoi obok niego :banghead:

A ja jeszcze nigdy sie nie zapatrzylem bo gdzie tam u mnie w lesie mozna znaleść jakąs babke.... i oby tak dalej bo narazie zadnej gleby ni ma a juz 2 lata jezdze :buttrock:

nie juz 2 lata , a dopiero 2 lata, ja miałem pierwszą glebe po 4 latach, ale taką ze szpital

pzdr

No to ładnie jak po 4 latach ( tylko szkoda ze potem szpital :/), bo naprzykład mój kolega to jak siadł na bzyne to po 5 metrach gleba :buttrock: i on nie liczył tego w latach, tylko w minutach ( a moze nawet nie??)

A ja jeszcze nigdy sie nie zapatrzylem bo gdzie tam u mnie w lesie mozna znaleść jakąs babke.... i oby tak dalej bo narazie zadnej gleby ni ma a juz 2 lata jezdze :banghead:

a jak sie jedzie z wawy nad zegrze to pelno w lesie (przy lesie) panienek :buttrock:

wiec nie mow , ze u was tez nie ma , bo na pewno wszedzie sa :banghead:

Heh, ale moje okolice nie moga się równaz z Wawą.... u mnie to NAJWYZEJ jakąs babcie w sukience co sie ciągnie po ziemi i kurczakiem pod pachą idącą na jagody... ale jak zarejestruje jawke to pojade gdzies dalej pooglądać :buttrock: :banghead: :banghead:

Heh, ale moje okolice nie moga się równaz z Wawą.... u mnie to NAJWYZEJ jakąs babcie w sukience co sie ciągnie po ziemi i kurczakiem pod pachą idącą na jagody... ale jak zarejestruje jawke to pojade gdzies dalej pooglądać :buttrock: :banghead: :banghead:

ale masz blisko do rajchu na niemki

E tam... jestem za mlody :buttrock: narazie obejdzie się bez... jeszcze wszystko przedemną ( np. jakies drzewo - oby gumowe...) ale nie róbmy offtopicu chociaz moze to ma jakiś związek...

Edytowane przez bili