Magik Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Witam. Kiedyś z kolegą jechaliśmy we 2.Ja prowadziłem na jego sprzęcie. No więc jadymy jadymy a tu nagle chodnikiem idzie piekna pani (około 20) wiadomo nie bede dalej pisal.....zagapiliśmy się we 2 :buttrock: i nagle poczyłem mega drgania- wjechaliśmy lekko (dość mocno) na pobocze.Ale wybrneliśmy z sytuacji więc ok.Nie polecam się zagapiać na polskie dziewczyny :banghead: Pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Chyba kazdemu cos takiego sie zdazylo (Mysle ze plec piekna tez nie raz sie zapatrzyla).Ja ledwo wyhamowalem przed autem ktore sie zatrzymalo na swiatlach ufff malo brakowalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Bo Polskie dziewczyny to ładne są :buttrock: A Ty Michał nie wyglądasz źle, po simsonie prawie nie widać gleby, więc jest ok :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiew1 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Ja dość niedawno bo wczoraj zagapiłem :buttrock: sie na moją koleżanke, piękna z niej laska.A że jechałem ulicą i był znak z ograniczniem i rów po prawej to zaliczyłem najpierw znak a potem rów. Efekt: Cała wieś wie o tym i mnie palcami wytykaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 każdy coś miał, dopiero od trzech tygodni znowu mam swoja vfr-kę na chodzie, jak ci ludzie jeżdzą! a tak pieknie wracałem z otwarcia sezonu na Bemowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 heheh ja dostałem mandat w sumie przez laske pośrednio. Bo bylem nad zalewem i mielismy domek niedaleko plazy, nom tak zzzz 3km.Poznaliśmy miejscowe foczki całkiem całkiem.Postanowilismy sie wykompac na tym kompielisku i te lachony nas poprosiły zebys my z nimi na moto podjechali i mowia ze tu we wsi to kazdy bez kasku jezdzi (chyba sie chciały pokazac), a bylo jakies 30 stopni wiec my w spodenkach bez kasków, a one w strojach i dawaj boczkeiem boczkiem - nie ulicą na plaze. Jest taki odcinek z 50 m ze trzeba wyjechać na asfalt i zjechać na polną droge, noi qurfa nas złapali. Brak dokumentów , brak kasków, ale dogadaliśmy sioe na 50 zł uffff. Ale chyba warto było. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chri$ Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 chociaz od niedawna jezdze motorkiem, to MUSZE przyznac racje, ze mozliwosc rozproszenia :banghead: szczegolnie przez panny na chodnikach/przystankach itp jest o niebo grozniejsze niz jak sie ogladalem za nimi w autku :buttrock: istnieje tez takze druga strona medalu - panny bardziej zwracaja uwage za motocyklista stojacym na swiatlach niz za kierowca w samochodzie ktory stoi obok niego :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bili Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 A ja jeszcze nigdy sie nie zapatrzylem bo gdzie tam u mnie w lesie mozna znaleść jakąs babke.... i oby tak dalej bo narazie zadnej gleby ni ma a juz 2 lata jezdze :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 A ja jeszcze nigdy sie nie zapatrzylem bo gdzie tam u mnie w lesie mozna znaleść jakąs babke.... i oby tak dalej bo narazie zadnej gleby ni ma a juz 2 lata jezdze :buttrock: nie juz 2 lata , a dopiero 2 lata, ja miałem pierwszą glebe po 4 latach, ale taką ze szpital pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bili Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 No to ładnie jak po 4 latach ( tylko szkoda ze potem szpital :/), bo naprzykład mój kolega to jak siadł na bzyne to po 5 metrach gleba :buttrock: i on nie liczył tego w latach, tylko w minutach ( a moze nawet nie??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chri$ Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 A ja jeszcze nigdy sie nie zapatrzylem bo gdzie tam u mnie w lesie mozna znaleść jakąs babke.... i oby tak dalej bo narazie zadnej gleby ni ma a juz 2 lata jezdze :banghead: a jak sie jedzie z wawy nad zegrze to pelno w lesie (przy lesie) panienek :buttrock: wiec nie mow , ze u was tez nie ma , bo na pewno wszedzie sa :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bili Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Heh, ale moje okolice nie moga się równaz z Wawą.... u mnie to NAJWYZEJ jakąs babcie w sukience co sie ciągnie po ziemi i kurczakiem pod pachą idącą na jagody... ale jak zarejestruje jawke to pojade gdzies dalej pooglądać :buttrock: :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Heh, ale moje okolice nie moga się równaz z Wawą.... u mnie to NAJWYZEJ jakąs babcie w sukience co sie ciągnie po ziemi i kurczakiem pod pachą idącą na jagody... ale jak zarejestruje jawke to pojade gdzies dalej pooglądać :buttrock: :banghead: :banghead: ale masz blisko do rajchu na niemki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bili Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 (edytowane) E tam... jestem za mlody :buttrock: narazie obejdzie się bez... jeszcze wszystko przedemną ( np. jakies drzewo - oby gumowe...) ale nie róbmy offtopicu chociaz moze to ma jakiś związek... Edytowane 20 Czerwca 2006 przez bili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) A tu kolejny fakt ze to wszytsko przez baby.........ale chyba foto monaz....:] Edytowane 22 Czerwca 2006 przez ZimnY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi