Bubaziom Opublikowano 19 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 ale zauwaz ze na enduro jest latwiej utrzymac pion niz na jakims przecinaku musze cie zmartwic ale cz 350 to nie jest enduro :icon_razz: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Witam. No to wiadomo, że CZ350 nie jest enduro, (chyba że po full tJuningu)No chyba, że ten przecinak to co innego.Był kiedyś filmik na forum, jak koleś jeździł na Jawie 350(chyba) i też mu wychodziło.Pamiętacie ? Pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 http://www.street-kings.info/download.php?cmd=click&id=5 tu jest filmik z tego samego wypadu ;) UWAGA baardzo słaba jakość więc sie nie wnerwiać :] :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Fajna prezentacja ;) Ja też zrobiłem w Power Pointcie prezentacje, żeby se moja mama obejrzała :P W tej prezentacji przekonuje ją, że warto kupic sportową 125kę, udało się :P Nie będzie z tym problemów :wink: W tle leciała piosenka Dżemu - "Harlej mój" heheh :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil07 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 No na tym filmiku dużo nie widać :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi