Wojt@s Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Może zastanów nad wymianą baku, może jakiś podobny model miał nawet o litr mniejszy bak. Możesz też wymienić kranik na najprostszy, to już odciąży z 100g. Lampe wywal, elektryke zostaw tylko by motorek palił. Powodzenia, bo napewno się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 To z kranikiem 100g było dobre :icon_mrgreen: ale zdartej farby chyba nie pobije. Można również rozważyć jazdę wyłącznie naczczo, wchłonięta kiełbasa albo pizza 350g da lepszy efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałek Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 w swojej hondzie możesz wywalić całą elektryke zostawiając tylko cewke i moduł mam taką samą honde cross bez numerów lamp i tylko to mam nie mam nawet wyłączenia zapłonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 zedrzyj bardziej opone to bedzie lzejszy i wyjmij co druga szpryche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość japko Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 takim wyrzucaniem kabli czy zarówek raczej wiekszych efektów nie uzyskasz bo taki sam bedzie wynik jakbys przed jazda nic nie jadł ;) jak juz to rozejrzyj sie za lzejszymi kołami, poszukaj z jakiegos rozbitka baku plastikowego, wyrzuc elementy typu dozownik jezeli tego jeszcze nei zrobiłes, na tych elementach mozesz zaoszczedzic duzo kg. :buttrock: a moze poszukac wiecej kucy w silniku :icon_razz: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 przed kazdą jazdą idz do kibla sie wyprużnić:] a jak nie masz ochoty to wkładaj 2 palce do gardła przed każdą jazdą :icon_razz: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi