bili Opublikowano 16 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 No piersciąki i wogule cylinder tlok itp. to są nowe bo kupowałem i zakładał mi tata ( mechanik) więc raczej dobrze jest ale zapłon i przerwa.... to też jest warte uwagi i to będe musiał sprawdzić a raczej nie ja a mój tata :banghead: , troche pracy będzie przy niej :/ ale juz kumple szaleją na swoich KTM a ja siedze w domu :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 No piersciąki i wogule cylinder tlok itp. to są nowe bo kupowałem i zakładał mi tata ( mechanik) To może grzeje sie tak dlatego, ze masz silnik na dotarciu jeszcze !? Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bili Opublikowano 19 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Nie, napewno nie bo po tym juz przejechałem te 500 km na bank :Pa dzisiaj koncze instalacje elekt. zeby aku bylo pod bakiem :icon_razz: :buttrock: a najlepsze było to ze ja z tatą szukamy który kabel gdzie idzie bo nie moglismy sie polapaci potem moj tata stoi tak patrzy, ztyka dwa kable i mowi zebym kopnol i prawie zapalila :bigrazz: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 moze masa ci dotykala nie tam gdzie trzeba :icon_razz: hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bili Opublikowano 19 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 no z elektryką to były jaja ale czy to ze masa moze gdzies dotykac ma znaczenie??;) tego to nie wiem: zdaje się na was xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi