dyrmaz Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 hej, mam pytanie, czy ktos sie orientuje moze, czy w tym modelu wystarczy kupic nowa stacyjke (pewnie jest tam imobiliser) z kluczykami w serwisie ( o ile sprzedaja stacyjki, byc moze pod rumer ramy cos...?), zamontowac i bedzie huulac? mam okazje kupic (w USA)od firmy ubezpieczeniowej R1 ke z 2003 roku, bez kluczykow i stacyjki ale z papierami ;) PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Hm ...ale kombinowania cię czeka ...no i koszty ...warto ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyrmaz Opublikowano 14 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 kombinowania powiadasz? czyli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Ja wiem ze do R1 2oo5 nie mozesz kupic samych kluczyków i nikt tego nie dorobi jak nie masz stacyjki.Musisz kupić kluczyki komplet + koplet zamów + komputer. Jak ja sie orientowałem to do 2oo5 roku kosztuje to blisko 6 tysi. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyrmaz Opublikowano 14 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 o, to juz cos wiecej wiem, czyli komputer tez, czyli tak cos myslalem ze pewnie kody jakie ze stacyjki sa w komputerze i sama stacyjka nie wystarczy, to pewnie przez ten imobiliser?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Z tego co wiem to tak jest w roczniku 2oo5 wiec nowy model, a ty potrzebujesz do 2oo3 wiec moze tam jest cos innaczej, ale raczej watpie - moze cena bedzie niższa.Najlepiej zadzwon do Dila Yamahy i ci powiedza. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyrmaz Opublikowano 14 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 wielkie dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Dyrmaz, no nie mogę, trza było zadzwonić i po sprawie. Śmiało bierz w USA zabezpieczenia fabryczne powoli wchodziły od 2004r. Ewentualnie może być prymitywne w stacyjce na zasadzie odpowiedniego rezystora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyrmaz Opublikowano 14 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Witaj Stary Wyjadaczu! jutro licytacja dopiero co do moto, zobaczymy!!! POZDRO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 sprzety z usa nie maja immobilisera a stacyjke z kluczykiem mozna spokojnie kupic za ok 700 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyrmaz Opublikowano 16 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 nie kupilem bo cena podskoczyla tak wysoko,(jakis koles przez interent kupil)ze z transportem do PL by wyszlo na to samo. :banghead: prawie co bym kupil na miejscua mialo byc tak pieknie :icon_mrgreen: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Sam to licytowałes czy przez kogoś??? Bo jak przez kogoś to nie dziwne ze cena "tak podskoczyła" pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyrmaz Opublikowano 17 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) Sam to licytowałes czy przez kogoś??? Bo jak przez kogoś to nie dziwne ze cena "tak podskoczyła"pzdrz bratem, a brat Diler(niestety samochodowy), ciezk ocos znalezc wogole w dobrej cenie. Edytowane 17 Czerwca 2006 przez dyrmaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 z bratem, a brat Diler(niestety samochodowy), ciezk ocos znalezc wogole w dobrej cenie. no co ty to chyba brat nie wie gdzie szukac. Jak wiesz gdzie sie obrucic to R1 z 2oo3 czarna w płomienie uszkodzona ale jezdząca do wyjęcia za 3900$ na gotowo mojego ziomala wyniosło 19 tysi, a to bylo w 2004 roku, wtedy za to moto 38 tysi wołał. Z tego co wiem to pracowal u goscia jako lakiernik i ten mu go kupił i nic hajsu za to nie wział. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyrmaz Opublikowano 17 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 no co ty to chyba brat nie wie gdzie szukac. Jak wiesz gdzie sie obrucic to R1 z 2oo3 czarna w płomienie uszkodzona ale jezdząca do wyjęcia za 3900$ na gotowo mojego ziomala wyniosło 19 tysi, a to bylo w 2004 roku, wtedy za to moto 38 tysi wołał. Z tego co wiem to pracowal u goscia jako lakiernik i ten mu go kupił i nic hajsu za to nie wział. pzdrnigdy sie motorami nie zajmowal i nie wie co gdzie, tylko auta, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi