GianMarco r1 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Witajcie!Mam pytanie...czy ktos z Was ma moze instrukcje obslugi Yamahy R1 2001...?Pozdrawiam :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) http://www.blackbears.ru/manual/files/Yama...vice_Manual.zip Ktoś ma i też pozdrawia :wink: Edytowane 14 Czerwca 2006 przez ojro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GianMarco r1 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Witaj Ojro!Wielke dzieki za link ;) ale nie zrozumielismy sie dobrze,to znaczy ja nie dokladnie okreslilem o co mi chodzi!Link,ktory mi przeslales dotyczy service manual,ktory nota bene juz posiadam(ale jeszcze raz wielkie dzieki za fatyge) mi chodzilo o zwykla instrukcje obslugi taka ktora dostajesz przy kupnie motocykla w salonie!Jezeli posiadasz cos takiego to prosze o link albo przeslanie na e-mail,jezeli nie sprawi Ci to klopotu!Dzieki.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Sprawdziłem wszedzie skad biore i niestety nie mam OWNERSa do R1 z tego roku. Zobacz w temacie Mosue, tam masz liste i może mieć. Jak trafisz to podziel sie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GianMarco r1 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Ok sprawdze jak znajde to dam znac!Pozdro. Przeszukalem wszystkie tematy i nic nie znalazlem... niestety..!!!.to znaczy tylko servis manual...a Owners Manual ..brak...Jezeli cos Ci sie trafi to prosze o info!Pozdr. Zadalem moje pytanie jeszcze raz w temacie mosue..moze ktos cos znajdzie...pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi