art Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) Witam! Mam bardzo pilne pytanie. Czy ktoś orientuje się jaki jest zakres temperatury na łożyskach w etz 150? Gdzie można takie informacje uzyskać? Potrzebuje je ponieważ chce wkleić łożyska na klej (niestety to jedyne sensowne rozwiązanie) i nie wiem czy wytrzymałośc kleju do 150oC wystarczy czy raczej jakiś bardziej wytrzymały. Czy ktoś przeprowadzał już takie operacje i jakim klejem to robiliście. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. :biggrin: Edytowane 13 Czerwca 2006 przez art Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 ja dalem na polowki silnika w simsonie raz sylikon do 150 stopni i go wypalilo i wydmuchalo.Do 300 czerwony trzymal normalnie bez niczego.wiec mysle ze lepiej troche wytrzymalszy.pozdro :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi