Doktor Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Tylko przez mój sklep , możecie zawrzeć umowę z Impelem na monitorowanie GPS Waszego moto za 60 PLN miesięcznie ,polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 na czym to polega? wiecej informacji , jakis link itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek(gflsh) Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 ja rowniez bym prosil o wiecej info. na jak dlugo umowa? czy sprzega sie to jakos z alarmem (jesli juz jest zalozony na moto)? nie zabije aku? itd. itd. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Myslę ,że większość wie w czym rzecz ,mntuje sie nadajnik GPS i stacja bazowa cały czas na bieżąco śledzi Wasze moto , konieczny jest alarm , albo przynajmniej jakiś ukryty włącznik bo w przeciwnym wypadku każde zdarzenie bedzie traktowane jako alarm , jeśli chodzi o umowę to nie ma określonego czasu na jaki ma być zawarta, bo musicie kupić urządzenia koszt 1200 PLN , jeśli wolicie płacić trochę więcej i zwiazać sie umową na jakiś okres w zamian za urzadzenia, to moge to z Impelem przedyskutowac , chodziło o to aby było tanio i bez konieczności płacenia poza sezonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregmoto Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 a istnieje możliwość zainstalowania urządzenia na takich warunkach w warszawie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 16 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Rozumiem że interesuje Ciebie zakup urządzenia i aktywacja tylko na okres sezonu?A z instalacja w w-awie nie będzie problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregmoto Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 tak,zgadza się!ale również jestem ciekaw jak by się opłacała opcja druga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Nie wiem czy dobrze kumam.Instalacja jest mozliwa tylko w miastach gdzie Impel ma oddziały?? Jesli mozesz to spytaj sie jaka była by np opcja z góry za cały rok + uządzenie.Czy istnieje mozliwość dzierżawy tego użadzenia i opłacanie comiesięcznego "abonamentu" na ochrone? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregmoto Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 witam,widze ze brak odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 23 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Sorry , ale byłem w rozjazdach , a i Impel nie dopracował jeszcze szczegułów oferty w drugim wariancie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBSON Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 jak bedziesz wiedzial wiecej jak to wyglada(pytania pozostalych ) to daj znac bo ja sie na to pisze - moze drugi raz nie ukradna ale????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Myslę ,że większość wie w czym rzecz ,mntuje sie nadajnik GPS i stacja bazowa cały czas na bieżąco śledzi Wasze moto , konieczny jest alarm , albo przynajmniej jakiś ukryty włącznik bo w przeciwnym wypadku każde zdarzenie bedzie traktowane jako alarm , czy jestes pewien na 100%, ze stacja bazowa sledzi nasze moto 24h?? czy raczej jest to tak, ze dopiero po wlaczeniu alarmu? nie chcialbym sie klocic, ale monitoring przez caly czas jest delikatnie mowiac pomylka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 23 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 GPS sledzi cały czas , a sygnały alarmowe wysyłane są gdy alarm jest zazbrojony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 czyli w kazdej chwili dana osoba, np pani ze stacji bazowej, wie gdzie sie znajduje moje moto? i np jej konkubent namierzy moje cacko, podjedzie blaszakiem i po zabawie - gps sygnal nie wyjdzie poza blache. sorry ze sie czepiam, ale interesuje sie troche gps, a z drugiej strony mam za duzy kontakt z firma impel i znam "jakosc" ich ochrony ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 24 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Impel to tylko ludzie ,jak w każdej innej firmie, ja pracuje w branży 10 lat ,serwisuje kilkaset obiektów na terenie kilku województw i z koniecznośi te obiekty obsługiwane są przez kilkanascie agencji ochrony , gwarantuje Ci ,że nie ma zdnej , do której nie mozna by było się przyczepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi