Śpiewak Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 no to powiem tak jak wueska,też mam MZ TS z 1978 r i tez się remontuje :D może fotki podam niedlugo :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Fajnie, że jest trochę osób, które biorą się za remont "demoludów" - bo tego właśnie trzeba;Ja sam od dawna jeździłem "demoludami" - i uważam, że te motocykle również potrzebują uwagi;Na szczęście kończy się wywożenie tych sprzętów na złom, a ich właściciele coraz częściej zabierają się za renowację - lub przekazują je osobom, które w odpowiedni sposób "zaopiekują się" porzuconym sprzętem; Mnie ostatnio udało się "wydobyć" CZ 175 - typ 450 - z 1959roku - stała 25 lat w "łoburce" - na szczęście w oryginale. Kupiłem ją za.........100zł - z kompletem dokumentów - i mam zamiar zabrać sie w wolnum czasie za remont :) http://img182.imageshack.us/my.php?image=1123175634xis6.jpg Pod tym linkiem znajdziecie zdjecie mojego "znaleziska" - w miare możliwości wstawie lepsze;Sprzęt daje się uruchomic mimo.................braku sprzężania :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi