krzychu-gsxr Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Witam chciałbym sie dowiedzieć jak przeprowadzić poprawnie regulacje zawrów w silniku rzędowym czterocylindrowym 16 zaworów, mianowicie chodzi o poprawne ustawienie krzywek wałków do pomiaru, wiem że trzeba ustawić impulsator w odpowiednim miejscu (znak T) ale nie wiem dokładnie jak wiec może ktoś opisze mi to w punktach ustawie ten znak i co dalej które zawory mierzyć? ile potem obrucić wał? które zawory następnie mierzyć? itd... dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niemand Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Przeczytaj i zastosuj to http://forum.motocyklistow.pl/W-TEMACIE-PO...KLA-t21059.html , a uzyskasz bardziej szczegółowe informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-gsxr Opublikowano 10 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 motor to gsxr 1100, olejak 91 rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi